نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده

  1. #1

    نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده

    با سلام
    من C#‎ کار می کنم ولی بنا به نیاز می خوام C++‎ یاد بگیرم برای همین
    borland C++‎‎ 5.2 رو نصب کردم ولی برا شروع یه برنامه کوچیک می خوام
    که دو مقدار بگیره و اون ها رو جمع کنه و به خروجی بفرسته

    لطف تمام کدها رو بنویسید تا من کپی پیس کنم داخل برنامه تا خروجی رو بگیرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده


    #include <vcl.h>
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main(void)
    {
    int a, b, c;
    cout<<"\n enter a: ";
    cin>>a;
    cout<<"\n enter b: ";
    cin>>b;
    c = a+b;
    cout<<"\n result is: "<<c;
    getch();
    return 0;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده

     
    #include <iostream>
    int main ()
    {
    int a,b,c;
    cout<<"enter first number\n";
    cin>>a;
    cout<<"enter second number\n";
    cin>>b;
    c=a+b;
    cout<<"the sum is :\n"<<c;
    cin>>a;
    return 0;
    }

    من خودم مبتدی هستم و این برنامه رو اینجوری نوشتم و جواب داده
    از اونجایی که من هم مبتدیم ، اینجا یه سؤال برام پیش اومده . اگه ممکنه این کد ها ، توابع و کتابخانه هایی که تو کد بالایی اومده و یه جورایی بره من نا آشناس ، توضیح بدین که چه کاری از برنامه رو انجام می ده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده

    من خودم مبتدی هستم و این برنامه رو اینجوری نوشتم و جواب داده
    از اونجایی که من هم مبتدیم ، اینجا یه سؤال برام پیش اومده . اگه ممکنه این کد ها ، توابع و کتابخانه هایی که تو کد بالایی اومده و یه جورایی بره من نا آشناس ، توضیح بدین که چه کاری از برنامه رو انجام می ده[/RIGHT][/QUOTE]

    iostream.h یک فایل کتابخانه ای هستش که توابعی برای کارهای ورودی و خروجی مثل چاپ یک جمله ویا خواندن اطلاعاتی که کاربر وارد میکند در داخلش موجود هست که cin برای خواندن اطلاعات و cout برای چاپ کردن اطلاعات استفاده میشوند.که داخل همین فایل هستند
    اگه وارد فولدر TC بشی بعد فولدر Include رو باز کنی میتونی فایل iostream.hرو ببینی
    آخرین ویرایش به وسیله rezaricky : پنج شنبه 20 آبان 1389 در 18:53 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده

    این رو می دونم . ولی می خوام مثلا اینو بدونم که مثلا فایل کتابخانه ای vcl.h بره چه جایی از برنامه مورد نیاز هست . در واقع کار اصلی این کتابخانه چیه ؟ و اینکه اگه تو برنامه این کتابخانه نباشه ، چه فرقی می کنه با اینکه اونو تو برنامه تعریف کنیم ؟
    ممنون اگه جواب بدین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •