نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن برنامه اسمبلی در محیط ویژوال سی پلاس پلاس

  1. #1

    Question نوشتن برنامه اسمبلی در محیط ویژوال سی پلاس پلاس

    من می خواهم تو محیط ویژوال سی پلاس (کنسول) کد اسمبلی بنویسم و اجرا کنم
    آیا کسی می داند که از چه نوعی از new project وارد بشیم و در ابتدا از چه نوع سینتکس هایی استفاده کنیم

  2. #2

    نقل قول: نوشتن برنامه اسمبلی در محیط ویژوال سی پلاس پلاس

    من با VC++‎ کار نمی کنم، اما تا جایی که اطلاع دارم، شما نمی تونید باهاش پروژه اسمبلی بنویسید، بلکه می تونید از اسمبلی به صورت inline در کدتان استفاده کنید. این یعنی، تمام یا بخشی از یک تابع را با کدهای اسمبلی بنویسید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: نوشتن برنامه اسمبلی در محیط ویژوال سی پلاس پلاس

    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #4

    نقل قول: نوشتن برنامه اسمبلی در محیط ویژوال سی پلاس پلاس

    geek1982 بابا دمت جیز خیلی حال کردم و امیدوارم منم بتونم کمکت کنم.

    و ممنون علی آقا
    میشه یه نمونه از همین کد بصورت inline ببینم و آیا همه کدهای اسمبلی را می توان به این صورت نوشت و اجرا کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله Topcoding : شنبه 15 آبان 1389 در 18:35 عصر

  5. #5

    نقل قول: نوشتن برنامه اسمبلی در محیط ویژوال سی پلاس پلاس

    من علی اقا نیستم ولی علی اقا رو دوست دارم اینم نمونه کد:

    اینم ببین:http://www.cs.virginia.edu/~evans/cs216/guides/vsasm.html
    ان لینک که دادم برای ساخت پروژه با vC++‎‎‎ بود


    #include <stdio.h>

    char format[] = "%s %s\n";
    char hello[] = "Hello";
    char world[] = "world";
    int main( void )
    {
    __asm
    {
    mov eax, offset world
    push eax
    mov eax, offset hello
    push eax
    mov eax, offset format
    push eax
    call printf
    //clean up the stack so that main can exit cleanly
    //use the unused register ebx to do the cleanup
    pop ebx
    pop ebx
    pop ebx
    }
    }
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •