نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

  1. #1

    Arrow نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    با سلام خدمت دوستان.
    بنده تا کنون چندید برنامه حسابداری طراحی و نوشته ام.
    جایز دونستم با اجازه از اساتید ،نمونه برنامه دفتر معین رو اینجا قرار بدم تا دوستانی که در حال نوشتن این نمونه برنامه ها هستند از این برنامه استفاده کنند.(امید وارم مفید واقع بشه)
    بانک اطلاعاتی :Access
    گزارشگیری : QuickRep
    موفق باشید.
    در ضمن نمونه برنامه های حسابداری هایی رو که در سایت قرار داده ام رو میتونید از لینکهای زیر دریافت کنید.

    سورس کامل برنامه حسابداری فروشگاهی

    سورس برنامه حسابداری موبایل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  2. #2

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    دوستان نظری ندارند؟


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    204

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    خيلي متشكر از اين كه برنامه‌هاي خودتون را در اختيار ديگران هم مي‌ذاريد تا ياد بگيرند چطوري بايد اين برنامه‌ها را بنويسند.

    يا علي... موفق باشيد...

  4. #4

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    با سلام.
    خواهش میکنم.
    یکی از دلایلی که نمونه برنامه هام رو اینجا قرار میدم اینه که دوستان نظر بدهند. تا بتونم پیشرفت کنم و از نظر فنی برنامه هام رو ارتقا بدهم .
    من برنامه نویسیه دیگر دوستان رو زیاد ندیده ام.
    اما به نظرم روش کارم مثل بقیه باشه.
    بازم ممنون میشم از نظراتتون بنده رو مستفیض بفرمایید.


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    با سلام و تشکر
    همانطور که می دانید در واقعیت به این صورت که هر فاکتوری بک شماره منحصر به فرد دارد.
    شما نیز برنامه خود را با یک کم تغییر به گونه ای بنویسید که به ازای ورود مقادیر تکراری شماره فاکتور آن را به کاربر اطلاع بدهد .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    برنامه خوبی بود ( شرمنده به صورت گذری نگاه کردم )

    برای انتقال فوکوس به کنترل بعدی شما از توابعی به صورت زیر استفاده کردید :

    procedure TF_Main.CO1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if key=#13 then e2.SetFocus;
    end;


    یعنی برای تک تک تکس باکس ها و ... همچین کدی نوشتی !!

    می تونی رویداد Key Priview مربوط به فرم رو TRUE کنی و در رویداد KeyPress مربوط به فرم کد زیر رو بنویسی :

    procedure TForm1.FormKeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if key=#13 then
    begin
    key:=#0;
    perform(WM_NEXTDLGCTL,0,0);
    end;
    end;


    از آنجایی که برنامه شما فارسی هستش بهتر بود تمام برنامه رو راست به چپ می نوشتی

    بهتر بود یه فرم اصلی درست می کردی که تمام صفحه باشه و در داخل آن به فرم های دیگه گزینه هایی برای دسترسی می زاشتی
    و تک تک قسمت ها رو ( خرید ، فروش ، پرینت ، جستجو و....) به صورت جداگانه توی فرم های جداگانه می نوشتی

    در کل برای یک نمونه خیلی خوب بود

    و از این که سورس برنامه رو در اختیار دیگران گذاشتی کار خوبی کردی همچین نمونه برنامه هایی برای آن دسته از دوستانی که تازه وارد دلفی و برنامه نویسی می شن خیلی خوب است

  7. #7

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    با سلام
    برنامه خوبی بود مرسی.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ahmadbh
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    96

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    برنامه خوبی بود
    خیلی ممنون
    زکات علم همان یاد دادن است

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    68

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    با عرض پوزش
    من برای رفتن به کنترل بعدی از یه روش ساده استفاده میکنم که هم کد نویسی رو کم میکنه و هم کارائی رو بالا میبره
    (البته قبلا از روش های هر دودوست قبلی استفاده می کردم)

    فقط کافیه
    1) یدونه action List روی فرمتون اضافه کنید
    2) یه اکشن جدید بسازید و shortcut اونو به کلید Enter اختصاص بدید
    3) توی ایونت اون هم این کد رو بنویسید :
    SelectNext(ActiveControl,True,True);

    به نظرم خیلی ساده و کاربردی تره

    نقل قول نوشته شده توسط as13851365 مشاهده تاپیک
    برنامه خوبی بود ( شرمنده به صورت گذری نگاه کردم )

    برای انتقال فوکوس به کنترل بعدی شما از توابعی به صورت زیر استفاده کردید :

    procedure TF_Main.CO1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if key=#13 then e2.SetFocus;
    end;


    یعنی برای تک تک تکس باکس ها و ... همچین کدی نوشتی !!

    می تونی رویداد Key Priview مربوط به فرم رو TRUE کنی و در رویداد KeyPress مربوط به فرم کد زیر رو بنویسی :

    procedure TForm1.FormKeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if key=#13 then
    begin
    key:=#0;
    perform(WM_NEXTDLGCTL,0,0);
    end;
    end;


    از آنجایی که برنامه شما فارسی هستش بهتر بود تمام برنامه رو راست به چپ می نوشتی

    بهتر بود یه فرم اصلی درست می کردی که تمام صفحه باشه و در داخل آن به فرم های دیگه گزینه هایی برای دسترسی می زاشتی
    و تک تک قسمت ها رو ( خرید ، فروش ، پرینت ، جستجو و....) به صورت جداگانه توی فرم های جداگانه می نوشتی

    در کل برای یک نمونه خیلی خوب بود

    و از این که سورس برنامه رو در اختیار دیگران گذاشتی کار خوبی کردی همچین نمونه برنامه هایی برای آن دسته از دوستانی که تازه وارد دلفی و برنامه نویسی می شن خیلی خوب است

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    یک جدول جدا برای نام ایجاد شود در فرم دیگری نام ها ذخیره شود و در کمبو باکس نام ها جدول فراخوانی شود با این روش از ایجاد نام های تکرای جلوگیری میشود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نمونه برنامه دفتر معین (بدهکار - بستانکار)

    سلام

    اگر توی دفتر معین بخوای یک سند رو ویرایش کنی چطور میخوای مقدار کل مانده های بعدی رو تغییر بدی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •