نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    532

    کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟

    تو سایت سرچ کردم ولی همه Region# رو جستجو کرده بودند یا درمورد فرمهایی به شکلهای دلخواه سوال کرده بودند اما سوال من :
    کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟

    Link

    (این هم برای پر کردن تعداد حداقل 10 کاراکتر. تا پست من بتونه ارسال بشه. عجب قوانینی دارند ها!)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟

    این کلاس حاوی توابعی هست که برای کار روی قسمتهای مختلف فرم ها (از لحاظ ظاهر) و صفحه نمایش و تعریف اشکال هندسی دلخواه برای استفاده های بعدی مثل اسکرین شات یا تغییر ظاهر فرم و ... استفاده میشه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    532

    نقل قول: کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    این کلاس حاوی توابعی هست که برای کار روی قسمتهای مختلف فرم ها (از لحاظ ظاهر) و صفحه نمایش و تعریف اشکال هندسی دلخواه برای استفاده های بعدی مثل اسکرین شات یا تغییر ظاهر فرم و ... استفاده میشه .
    چجوری میشه نقاط گوشه ای یک region رو بدست آورد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    532

    نقل قول: کلاس Region چیست ؟ و چگونه از آن استفاده می شود؟

    کسی نمیدونه چجوری به نقاط داخل یک Region دسترسی داشت؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •