نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تاثیر بخش بندی یک صفحه روی سرعت لود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    تاثیر بخش بندی یک صفحه روی سرعت لود

    با سلام به دوستان خوبم.
    من تازه به دنیای php اومدم برای همین شاید یکم سوالات عجیب و غریب باشه.
    به هرحال ببخشید.

    میخواستم بدونم آیا بهتر نیست که در یک سایت به جای اینکه بیایم و مثلا برای بخش هدر کدها رو در همه صفحات کپی کنیم، یه صفحه header.php بسازیم و درهمه صفحات فراخوانی کنیم؟

    به این شکل :
    require("header.php");


    استاندارد درمورد این موضوع چی میگه؟ بیایم کدها رو کپی کنیم یا نه فقط یه صفحه بسازیم؟

    و اینکه در سرعت لود چقدر تاثیر داره؟

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: تاثیر بخش بندی یک صفحه روی سرعت لود

    از نظر بنده بهترین کار include یا require ,.. هست
    بیایم کدها رو کپی کنیم یا نه فقط یه صفحه بسازیم؟
    اگه بخوای کد هارو کپی کنی بعد که خواستی تغییری بدی باید همه رو تغییر بدی اما با include دیگه اینطور نیست وفقط فایل include شده رو تغییر میدی
    سرعتش هم زیاد فرقی نداره

  3. #3

    نقل قول: تاثیر بخش بندی یک صفحه روی سرعت لود

    توی سرعت تاثیری ندراد و فقط توی ادیت برنامت بهت خیلی کمک میکنه با تغییر یک فایل برنامت تغییر میکنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •