نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    55

    درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    با سلام خدمت دوستان متخصص
    در درجه اول اگر کسی از دوستان ocx تغییر رنگ کلیه فرمهای یک Project را داره بنده را بی نصیب نذاره ، قابل ذکر است که چند نمونه در نت پیدا کردم که قابل دانلود نبود.
    در درجه دوم لطفا بفرمایید با دستور For each چگونه می شود خاصیت(properties) فرمها را تغییر داد ، بعنوان مثال بتوان با قرار دادن این لوپ در یک کامند و اجرای کامند رنگ پس زمینه کلیه فرمهای project را تغییر داد .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    در درجه اول اگر کسی از دوستان ocx تغییر رنگ کلیه فرمهای یک Project را داره بنده را بی نصیب نذاره ، قابل ذکر است که چند نمونه در نت پیدا کردم که قابل دانلود نبود.
    CommonDialog بهترین ActiveX برای برنامه نویس و هم کاربر...
    در درجه دوم لطفا بفرمایید با دستور For each چگونه می شود خاصیت(properties) فرمها را تغییر داد ، بعنوان مثال بتوان با قرار دادن این لوپ در یک کامند و اجرای کامند رنگ پس زمینه کلیه فرمهای project را تغییر داد .
    کلا فکر نکنم با For بشه این کارو کرد چون فرم یک شی هست و VB چنین ارجایی رو قبول نمیکنه مثلا:
    fori= 1 to 5
    "form"& i.backcolor=vbred
    next i

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    55

    نقل قول: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    [
    نقل قول نوشته شده توسط ms2222 مشاهده تاپیک

    کلا فکر نکنم با For بشه این کارو کرد چون فرم یک شی هست و VB چنین ارجایی رو قبول نمیکنه مثلا:
    fori= 1 to 5
    "form"& i.backcolor=vbred
    next i
    دوست عزیز دستور For Each به منظور اجرای حلقه برای اشیا قابل استفاده است که در VBA از این دستور استفاده می شود ولی فکر کنم در دستورات vb6 چنین موردی موجود نیست.
    به هر حال منظور من تغییر برخی از خاصیت های فرم های داخل یک پروجکت می باشد که توسط این حلقه این کار سریعتر انجام می شود فقط نحوه استفاده از این حلقه را برای فراخوانی فرمها نمی دانم مثال زیر نمونه ای است از استفاده از این حلقه:




    Dim Found, MyObject, MyCollection
    Found = False
    For Each MyObject In MyCollection
    If MyObject.Text = "Hello" Then
    Found = True
    Exit For
    End If
    Next


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    55

    نقل قول: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    دوست عزیز اگر منظورت comdlg32.ocx است هر چقدر از جاهای مختلف این فایل را دانلود میکنم تحت لایسنس می باشد و هنگام ساخت object پیغام زیر را می دهد:
    Activex component can't created objects
    اگر کسی از دوستان رجیستر شده این فایل را داره لطفا اطلاع بدهد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    دوست عزیز اگر منظورت comdlg32.ocx است هر چقدر از جاهای مختلف این فایل را دانلود میکنم تحت لایسنس می باشد و هنگام ساخت object پیغام زیر را می دهد:
    نه ، منظور من Microsoft Common Dialog Control6 بود برات یه نمونه ضمیمه کردم...
    (امیدوارم منظورتون رو بد متوجه نشده باشم.)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    55

    نقل قول: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    نقل قول نوشته شده توسط ms2222 مشاهده تاپیک
    نه ، منظور من Microsoft Common Dialog Control6 بود برات یه نمونه ضمیمه کردم...
    (امیدوارم منظورتون رو بد متوجه نشده باشم.)
    اولا تشکر از اینکه سوالها را جواب می دهید.
    دومن دوست عزیز این comdlg32.ocx همان Microsoft Common Dialog Control6 می باشد که به همان علت که این اکتیو ایکس در سیستم من اجازه ساخت یک آبجکت از نوع common dialog را نداد به همان علت هم برنامه شما ارور داد.

    البته دوست عزیز منظور من از این تاپیک این بود که قصد دارم با استفاده از اکتیو ایکس خاصی امکان تغییر رنگ و فونت کلیه فرمهای داخل برنامه ام را در اختیار کاربر قرار دهم تا کاربر تنها با انتخاب رنگ و ... از یک پالت بتواند کلیه فرمهای برنامه را تغییر دهد. که البته این تغییر برای فرمهای باز نشده هم ذخیره و قابل استفاده باشد.
    با تشکر مجدد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: درخواست ocx جهت تغییر رنگ و ... توسط کاربر برای کلیه فرمها

    البته دوست عزیز منظور من از این تاپیک این بود که قصد دارم با استفاده از اکتیو ایکس خاصی امکان تغییر رنگ و فونت کلیه فرمهای داخل برنامه ام را در اختیار کاربر قرار دهم تا کاربر تنها با انتخاب رنگ و ... از یک پالت بتواند کلیه فرمهای برنامه را تغییر دهد. که البته این تغییر برای فرمهای باز نشده هم ذخیره و قابل استفاده باشد.
    با تشکر مجدد.
    منظورتون رو متوجه نمیشم...
    حالا اینکه CMD رو سیستم شما اجرا نمیشه یک بحث دیگست...
    اما شما با CMD میتوانید با چند خط کد نویسی ساده به کاربر این اجازه رو بدید که فرم ها را به دلخواه خودش در بیاره و شما هم با چند خط این تغییرات را در یک فایل ذخیره کنید...
    که البته این تغییر برای فرمهای باز نشده هم ذخیره و قابل استفاده باشد.
    در برنامه ای که منم براتون ضمیمه کردم نیازی نیست حتما فرم ها رو باز کنید !
    Cmd رو که ضمیمه کردم رو در System32 کپی کنید و از لیست Component ها با استفاده از دکمه browse انتخاب کنید احتمالا مشکلتون حل میشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip Cmd.zip‏ (60.8 کیلوبایت, 31 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •