نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با combobox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    37

    مشکل با combobox

    سلام
    من می خوام تو combobox یه چیز نشون بدم اما یه چیز دیگه به جای اون به پایگاه داده بفرستم مثلا خرداد رو نشون بدم اما 03 رو به پایگاه بفرستم ، آیا راهی غیر از if-else یا ایجاد یه جدول جدا برا اون و تعریف دیتا سورس سراغ دارید ؟
    اگر کمکم کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: مشکل با combobox

    خب برای ایتم های کومبو باکس یه خاصیت Text داریم یه خاصیت Value شما می تونی مثلا text را خرداد نشون بدی اما مقدار Value را 03 بزاری و مقدار Value را در دیتا بیس ذخیره کنی

  3. #3

    نقل قول: مشکل با combobox

    یادم رفت بگم اگه شما Value را مقدار دهی نکنی وقتی Text را مقدار دهی میکنی خودش مقدار Value را با Text برابر میکنهموفق باشی

  4. #4

    نقل قول: مشکل با combobox

    كمبو VS قابليت تنظيم دستي خاصيت Value رو نداره و فقط در حالتي كه ValueMember تنظيم شده باشه قابل استفاده است.(به يك ليست وصل بشه)
    براي كاري كه شما گفتيد ميشه از خاصيت SelectedIndex استفاده كرد. ولي در كل اگر نياز داريد كه به جاي Text چيز ديگه اي ذخيره كنيد بايد يا يك كمبو سفارشي براي خودتون بنويسيد يا اينكه از كمبوهاي آماده اي كه اين قابليت رو دارند استفاده كنيد (تا جايي كه ميدونم Janus و devExpressh اين كمبو رو دارند)

  5. #5

    نقل قول: مشکل با combobox

    بیا این نمونه پروژه که Value و Text اون تنظیم شده!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar t1.rar‏ (178.1 کیلوبایت, 28 دیدار)

  6. #6

    نقل قول: مشکل با combobox

    مهندس جان نيازس نيست اين همه قضيه رو بپيچوني از ديتابيس و ديتاست و ... استفاده كني. با چند خط زير هم ميشه اين كار رو انجام داد
    class TempClass
    {
    public TempClass(string text, string value)
    {
    this.Text = text;
    this.Value = value;
    }
    public string Text { get; set; }
    public string Value { get; set; }
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    List<TempClass> P = new List<TempClass>();
    P.Add(new TempClass("Text1", "Value1"));
    P.Add(new TempClass("Text2", "Value2"));
    P.Add(new TempClass("Text3", "Value3"));
    P.Add(new TempClass("Text4", "Value4"));
    comboBox1.DataSource = P;
    comboBox1.DisplayMember = "Text";
    comboBox1.ValueMember = "Value";
    }

  7. #7

    نقل قول: مشکل با combobox

    تشکر خوب بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •