نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: يه مشكل با freetextbox

  1. #1

    Smile يه مشكل با freetextbox

    من تو فرم اطلاعات freetextbox رو با دستور freetextbox.text ذخيره ميكنم تو ديتا بيس
    در واقع متن html اون ذخيره ميشه تا اينجا مشكلي نداره
    حالا ميخوام وقتي تو لود فرم اطلاعات ذخيره شده قبلي رو بريزم تو freetextbox و بعد كاربر اونو اصلاح كنه و بعد ذخيره كنه
    اينجا از دستور ()freetextbox.text=dr["dec"].tostring

    استفاده ميكنم و متنو ميريزم تو freetextbox ولي وقتي كه ميخوم ذخيره كنم دستور freetextbox.text همون متن قبلي قبل از اصلاح رو بر ميگردونه !!!

    چرا؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hossein_s
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    34

    نقل قول: يه مشكل با freetextbox

    کدتون رو بذارید(بخش sql)

  3. #3

    نقل قول: يه مشكل با freetextbox

    using System;
    using System.Collections;
    using System.Configuration;
    using System.Data;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Xml.Linq;
    using System.Data.SqlClient;

    public partial class Admin_Pg_Biog_Edit : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Show_Biog();
    }

    private void Save_Biog()
    {


    int UId = 1;
    string sysdate = GeneralClass.getshamsidate(DateTime.Today, false);
    string systime = GeneralClass.Get_Time();

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(System.Configuration.ConfigurationMa nager.ConnectionStrings["MyConString2"].ConnectionString);

    string sqlstr = " exec Pro_UpdateBiog @Biog_Des,@User_Id,@SysDate,@SysTime ";
    SqlCommand cmm = new SqlCommand(sqlstr, cnn);
    string s = Ftb_Bio.Text;
    cmm.Parameters.Add(new SqlParameter("@Biog_Des", SqlDbType.NVarChar, 4000)).Value = Ftb_Bio.Text;
    cmm.Parameters.Add(new SqlParameter("@User_Id", SqlDbType.NVarChar, 5)).Value = UId;
    cmm.Parameters.Add(new SqlParameter("@SysDate", SqlDbType.NVarChar, 10)).Value = sysdate;
    cmm.Parameters.Add(new SqlParameter("@SysTime", SqlDbType.NVarChar, 10)).Value = systime;

    cmm.Connection.Open();
    cmm.ExecuteNonQuery();
    cmm.Connection.Close();
    cnn.Close();
    cmm.Dispose();
    cnn.Dispose();


    }


    protected void Ibtn_edit_Click(object sender, ImageClickEventArgs e)
    {

    Save_Biog();
    Show_Biog();
    }


    private void Show_Biog()
    {



    SqlConnection cnn = new SqlConnection(System.Configuration.ConfigurationMa nager.ConnectionStrings["MyConString2"].ConnectionString);
    string sqlstr = " exec Pro_ShowBiog ";
    SqlCommand cmm = new SqlCommand(sqlstr, cnn);
    cnn.Open();
    SqlDataReader dr = cmm.ExecuteReader();
    if (dr.Read())
    {
    Ftb_Bio.Text = dr["Biog_Des"].ToString();
    }
    else
    {
    Ftb_Bio.Text = "";
    }
    dr.Close();
    cnn.Close();
    cnn.Dispose();


    }


    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •