نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مقاله : نحوه کار با رجیستری در سی شارپ ( فارسی)

  1. #1

    مقاله : نحوه کار با رجیستری در سی شارپ ( فارسی)

    مقاله زیر در رابطه با نحوه کار با رجیستری در سی شارپ به زبان فارسی هست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مقاله : نحوه کار با رجیستری در سی شارپ ( فارسی)

    با توجه به مقاله ای که گذاشتم از طریق کد زیر و با استفاده از رجیستری میشه نام برنامه های نصب شده رو جستجو کرد :

    String srcPath = "SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Uni nstall";
    RegistryKey rk = Registry.LocalMachine.CreateSubKey(srcPath);
    string[] programs = rk.GetSubKeyNames();
    for (int i = 0; i < rk.SubKeyCount; i++)
    {
    String AppPath = srcPath + "\\" + programs[i];
    RegistryKey regKeyAppRoot = Registry.LocalMachine.CreateSubKey(AppPath);
    if (regKeyAppRoot.ValueCount > 0)
    {
    String name = (String)regKeyAppRoot.GetValue("DisplayName");
    if (name == null)
    {
    regKeyAppRoot.Close();
    continue;
    }
    if (name.Contains("Yahoo"))
    {
    MessageBox.Show(name);
    }
    }
    regKeyAppRoot.Close();
    }
    استفاده های زیادی داره برای مثال میتونید قبل از اجرای برنامه ی جانبی نصب بودنش رو چک کنید در کد بالا نرم افزار یاهو چک شده ...
    یا اگر دو برنامه مکمل هم نوشته اید میتونید چک کنید که برنامه اول یا دوم نصب هست یا نه ...
    آخرین ویرایش به وسیله ostovarit : پنج شنبه 20 آبان 1389 در 00:11 صبح

  3. #3

    نقل قول: مقاله : نحوه کار با رجیستری در سی شارپ ( فارسی)

    با کمک رجیستری لیست برنامه هایی رو که در زمان بالا اومدن ویندوز اجرا میشن رو میتونید بدست بیارید:

    ManagementObjectSearcher s = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_StartupCommand");
    foreach (ManagementObject service in s.Get())
    {
    listBox1.Items.Add((string)service["Command"]);
    }
    یک لیست باکس با نام listBox1 در صفحه قرار بدید و کد رو در فرم لود یا کلیک یک باتن بزارید ...

  4. #4

    نقل قول: مقاله : نحوه کار با رجیستری در سی شارپ ( فارسی)

    سلام
    از توی رجیستری به چه شکلی میشه مسیری را که یک برنامه در انجا نصب شده است بدست آورد؟

  5. #5

    نقل قول: مقاله : نحوه کار با رجیستری در سی شارپ ( فارسی)

    چگونه با استفاده از كدهاي سي شارپ رجيستري را مي توان بست كه امكان مشاهده ي آن نباشد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •