نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: منظور از عبارت Thread Safety در برنامه نویسی #C چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    منظور از عبارت Thread Safety در برنامه نویسی #C چیه؟

    منظور از عبارت های زیر تو برنامه نویسی #C چیه؟
    Thread Safety

    Any public static (Shared in Visual Basic) members of this type are thread safe. Any instance members are not guaranteed to be thread safe
    .
    و خصوصیت IME در کنترلهای ویندوز فرم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: منظور از این عبارت ها چیه؟

    سلام
    Thread Safety
    Any public static (Shared in Visual Basic) members of this type are thread safe. Any instance members are not guaranteed to be thread safe
    .
    مفهوم Thread Safety معرف اینه که اگر شما توی یه برنامه از MultiThreading استفاده کردی و منابع پروژه (از یه لیبل تا مثلا یه ارایه از اعداد ) در دسترس این thread ها بود ، هیچوقت این thread ها بطور همزمان از این منابع استفاده نمی کنند .
    مثلا اگه متد insert برای يک شی Thread-Safe بود، اگه این متد call شد ، و در همون لحظه يک Thread ديگه می خواست اون رو delete کنه (برای همان نمونه ايجاد شده از کلاس)، باعث خراب شدن شی نمی شه .

    و خصوصیت IME در کنترلهای ویندوز فرم؟
    IMe یا Input Method Editor برای اجر کردن و نوشتن کارکترهای چینی و اسکریپتهای اونه که این کار رو سیستم عامل اجرا می کنه. برای تایپ کردن کاراکترها و سیمبولهای چینی و ژاپنی حتما باید از این پراپرتی استفاده کنیم .

    موفق باشید ./

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: منظور از این عبارت ها چیه؟

    یعنی IME تو برنامه های فارسی یا انگلیسی که ما می نویسیم هیچ کاربردی نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: منظور از عبارت Thread Safety در برنامه نویسی C#‎‎ چیه؟

    تو سایت مایکروسافت یه بار یه مطلبی درباره این می خوندم صحبت از عربی یا فارسی نشده، بحثسش در مورد زبانها و کارکترهای چینی ژاپنی و کره ای بود .
    موفق باشید ./

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •