نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن فرم خاصی پس از Login کردن و بر اساس دسترسیهای کاربر

  1. #1

    باز کردن فرم خاصی پس از Login کردن و بر اساس دسترسیهای کاربر

    سلام
    من یه فرم لاگین دارم که می خوام بره به بانک و بعد از اینکه نام کاربری رمز عبور و تایید کرد بر اساس سطح دسترسی که برای اون کاربر تعریف شده فرم اصلی رو باز کنه البته یه کدی نوشتم که جواب نمی ده از دوستان خواهش می کنم که کمکم کنید.
    ممنون

    Imports
    System.Data

    Imports
    System.Data.SqlClient

    Public
    Class Forminput
    Dim comboxtype AsString

    PrivateSub btn_ok_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn_ok.Click
    If txtuser.Text = ""Then

    ErrorProvider1.SetError(txtuser,
    "éلهںٌ ëںê کں© ©ی ¦ي§ ©ں يں©§ ëêںیی§")
    ElseIf txtpass.Text = ""Then

    ErrorProvider1.SetError(txtpass,
    "éلهںٌ ©êھ م ي© ¦ي§ ©ں يں©§ ëêںیی§")
    Else

    SqlConnection1.ConnectionString =
    "Data Source=server\sqlexpress;Initial Catalog=it;Integrated Security=True"

    ItDataSet1.pass.Clear()
    SqlDataAdapter1.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * FORM pass WHERE username='" & txtuser.Text & "' AND password='" & txtpass.Text & "'"

    SqlDataAdapter1.SelectCommand.Parameters.Item(0).V alue = txtuser.Text
    comboxtype = ItDataSet1.pass(0).type
    If comboxtype = "کں©êë§"Then

    FormMain.«¦¢ںهھں©ToolStripMenuItem.Enabled =
    False

    FormMain.ë©êںهھں©ToolStripMenuItem.Enabled =
    False

    FormMain.¬ کىToolStripMenuItem.Enabled =
    False

    FormMain.Show()
    ElseIf comboxtype = "ê«›é"Then

    FormMain.ꬦ­ں¢کں©êë§ںëToolStripMenuI tem.Enabled =
    False

    FormMain.Show()
    ElseIf comboxtype = "ê§ی©"Then

    FormMain.Show()
    EndIf

    EndIf

    EndSub

    PrivateSub btn_cancle_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btn_cancle.Click
    Dim result As MsgBoxResult
    result = MsgBox(
    "™یں êی ¦يںىی§ ںھ «ںêںëى ¦ں©¤ ¬يی§؟", MsgBoxStyle.YesNo, "¦©ي¤")
    If result = MsgBoxResult.Yes Then

    End

    EndIf

    EndSub
    End
    Class


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: فرم login

    با سلام

    من همیشه از این روش استفاده کردم شما هم میتونین اینجوری کدهاتون رو تغییر بدین ( من از دیتابیس اکسس استفاده کردم شما میتونین کدهاشو برای پایگاه داده sql تغییر بدین فرقی نمیکنه هر دوتاشون مشابه ان )

    یوزر 1 : Admin
    پسورد : 1

    یوزر 2 : user1
    پسورد :
    2


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فرم خاصی پس از Login کردن و بر اساس دسترسیهای کاربر

    از راهنمایی کردید ممنون.

    یه سوال: توی فرمی که کاربررو تعریف کردم یه comboboxگذاشتم که نوع کاربر رو مشخص می کنه من کدهایی رو که کاربر که چه امکاناتی رو در فرم اصلی داشته باشه داخل cobobox نوشتم ولی جواب نمی ده جای دیگه ای باید این کدها رو بنویسم؟

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    Exclamation نقل قول: فرم login

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    من همیشه از این روش استفاده کردم شما هم میتونین اینجوری کدهاتون رو تغییر بدین ( من از دیتابیس اکسس استفاده کردم شما میتونین کدهاشو برای پایگاه داده sql تغییر بدین فرقی نمیکنه هر دوتاشون مشابه ان )

    یوزر 1 : Admin
    پسورد : 1

    یوزر 2 : user1
    پسورد : 2


    موفق باشید

    حالا مشکل اینجاست که اگه برند و به database دسترسی داشته باشند می تونن Pass ها رو کشف کنند.برای اینکه نتونن به pass ها دسترسی داشته باشن چکار کنیم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: باز کردن فرم خاصی پس از Login کردن و بر اساس دسترسیهای کاربر

    با سلام

    حالا مشکل اینجاست که اگه برند و به database دسترسی داشته باشند می تونن Pass ها رو کشف کنند.برای اینکه نتونن به pass ها دسترسی داشته باشن چکار کنیم؟
    هم میتونین اطلاعات ( یوزر + پسورد ) رو به صورت کد ( رمز نگاری شده ) ذخیره کنین هم میتونین برای پایگاه داده یه پسورد بزارین که کسی نتونه بازش کنه هم میتونین از هر دوی این 2 روش همزمان استفاده کنین . موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •