نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با کامپوننت web browser

  1. #1

    مشکل با کامپوننت web browser

    با سلام خدمت دوستان
    من کنترل web browse microsoft رو برای نمایش یک سند html به دات نت و به یک برنامه
    windows from در C#‎ اضافه کردم ولی دز زمان اجرا موقع ایجاد کنترل پیام خطای زیر می اید:


    could not instantiate activex control عدد because the current thread is not in a single threaded apartment.

    مشکل چیه؟

  2. #2

    Question

    دوست عزیز من چند وقت پیش با این کامپوننت کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم.یه کاوشگر اینترنت ساده هم باهاش ساختم.
    سورس کدتو کامل بزار. . .

  3. #3
    مشکل قبلی حل شد ولی الان خطای زیر رو میده:
    saying 'Cannot invoke method 'Navigate' at this time
    کد:
    obj="_Self"
    AxSHDocVw.AxWebBrowser axWebBrowser=new AxSHDocVw.AxWebBrowser();
    axWebBrowser.Navigate("c:\\1.html",ref obj,ref obj,ref obj,ref obj);
    مشکل چیه؟

  4. #4
    شما تا حالا به همچین مشکلی برخورد نکردید؟
    اگه راه دیگه ای سراغ دارید بفرمایید.چطور میشه یک سند html رو در برنامه نمایش داد؟

  5. #5

    Cool چی کار کردی؟؟!!

    شما برای همه پارامتر ها obj رو پاس کردین؟؟!!! ببین اینجوری صدا کن:

    object pd=null,tfn=null,flags=null,header=null;

    axWebBrowser1.Navigate(@"C:\yourfile.htm",ref flags,ref tfn,ref pd,ref header);


    موفق باشی
    احسان

  6. #6
    من کد شما رو هم امتحان کردم ولی باز هم خطای قبلی رو نمایش میده؟
    مشکل چیه؟

  7. #7
    کسی نمی دونه این مشکل چی جوری حل میشه؟
    میخوام یه سند html رو از طریق برنامه نمایش بدم.

  8. #8

    نقل قول: مشکل با کامپوننت web browser

    سلام به شما دوستان گرامي
    چگونه url رو آدرس دهي نسبي بدم مثلا به جاي :c:/j.html به صورت j.html بدم يعني درون ريشه ي اجرايي برنامه
    ممنون ميشم كمكم كنيد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: مشکل با کامپوننت web browser

    براي اينكه آدرس نسبي از ريشه برنامه بدهي از دستور زير استفاده كن:
    Application.StartPath+"\\filename.html"

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: مشکل با کامپوننت web browser

    ببین این کد بدردت می خوره دوست عزیز

    using (OpenFileDialog ofd = new OpenFileDialog())
    {
    ofd .Filter = "Html files (*.html)|*.html";
    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    webBrowser1.Url = new Uri(ofd.FileName);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص نوع Browser
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 18:34 عصر
  2. کنترل آدرسهای Browser
    نوشته شده توسط once4ever در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 21:19 عصر
  3. نمایش صفحه دلخواه توی browser
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 14:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •