نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار A.Eimani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    سن
    33
    پست
    34

    دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    سلام دوستان
    من یک صفحه دارم به عنوان گالری تصاویر که وقتی چند tab از دسته بندی های مختلف باز میکنم به این صورت : http://***/Gallery.aspx?Cat=4
    این ارور رو میده :
    1.jpg
    و وقتی بعدش که این ارور رو داد بک میکنم یا صفحه دیگه ای رو ادرس میدم این ارور رو میده :
    2.jpg

    در ضمن من تمام کانکشن ها رو با try finally میبندم

    این کد ASP.NET هست ممکن هست بخاطر این باشه؟ :

    <asp:Repeater ID="Repeater2" runat="server">
    <ItemTemplate>
    <a class="vln" title="<%# Container.dataitem("CatName") %>" href="<%# geturl(Container.dataitem("id")) %>"><img width="168px" height="110px" src="<%# Container.dataitem("Catpic") %>" alt="<%# Container.dataitem("catdes") %>"/><div><%# Container.dataitem("catName") %></div></a>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>


    میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    دوست من زیاد سخت نیست فهمیدنش . شما یک فیلد رو داری استفاده میکینی که در SELECT نیست همین و برنامه خطا میده یا اینکه DS رو اشتباه پر کردی همین .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    راستی عکس دوم رو الان دیدم .

    دوست وخوبـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــم. همگی بخونین .
    شما کانکشن باز دارید . بعد بیشتر از 3 الی 5 کانکشن . و Pool سرور قفل میکنه . بگرد . ببین db Connection ها رو چک کن . بیشتر این مشکل زمانی هست که شما SQLDataReader استفاده کنی . مشکل از Repeater نیست .

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار A.Eimani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    سن
    33
    پست
    34

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    در ضمن من تمام کانکشن ها رو با try finally میبندم
    و هیچ کانکشنی هم باز نمیمونه
    خوب توصیه تون چیه؟
    چی کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    توصیه اینه که اول یه سری به تایپیک مرجع کامل خطا ها و باگ ها بزنید. اگه به جواب نرسیدید بعد پست بدید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    البته واقعیت این هست ، که دوستان نیومده دنبال پاسخ هستند و با کلمه جستجو آشنا نیستند . ولی ما باز جواب را دادیم که نگن بی معرفت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    دوست من اگه شما مطمعن هستيد كه كانكشن رو بستيد شي SQLDataReader رو هم از بين ببريد.

    SQLDataReader.Disposed()

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    SQLDataReader.close()
    این رو باید بزنی

  9. #9

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    البته بهتره با یه شرط اول چک بشه، در غیر این صورت ممکنه موقع close کردن ارور بده

    if (SQLDataReader != null)
    SQLDataReader.Close();

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار A.Eimani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    سن
    33
    پست
    34

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    دوستان عزیز هر کاری گفتید کردم بازم مشکل سرجاش بود و ارور Timeout expired رو میده بعداز 4 دفعه باز کردن صفحه
    این کد اصلی من هست

    با Pooling=False درست شده ولی خب اصولی نیست ولی اشکال هم فکر نمیکنم داشته باشه این سایت نهایت کاربر همزمانش شاید 50 تا باشه اشکال داره؟

    چه تغییری توی این کد بدم که درست بشه؟

    Dim Cat As String = Request.QueryString("Cat")
    Dim ConnectionString As String = WebConfigurationManager.ConnectionStrings("AFLConn ection").ConnectionString
    Dim Conn As New SqlConnection(ConnectionString)
    Dim CmdCheck As SqlCommand
    Dim Dtr As SqlDataReader

    If Cat <> "" Then
    Cat = Cat.ToString.Trim
    Try
    Conn.Open()
    CmdCheck = New SqlCommand("select * from Gallery where Cat_Id=" & Cat, Conn)
    Dtr = CmdCheck.ExecuteReader
    Repeater1.DataSource = Dtr
    Repeater1.DataBind()
    Catch ex As Exception
    NotCat.Visible = True
    NotCat.InnerText = "دسته ی مورد نظر یافت نشد!!!"
    Finally
    Conn.Close()
    End Try
    End If


  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار A.Eimani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    سن
    33
    پست
    34

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    کسی هست مرا یاری کند؟

  12. #12
    کاربر جدید آواتار alilovegood
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    11

    نقل قول: دلیل بروز خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟

    متاسفانه كسي نيست.
    واسه من يه سوالي پيش اومده،چرا توي برنامه نويس دات اُ آر جي اينقدر سوال ها زياده و اين قدر جواب ها كم؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •