نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

    با سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس
    من دارم یک پروزه ماشین حساب می نویسم در این ماشین حساب برای هر کدام ازاعداد و عملگرها دکمه ای قرار دادم و یک تکست باکس هم برای وارد کردن اعداد گذاشتم برای نوشتن کد برای عملگرهای یکطرف مثل سینوس یا لگاریتم مشکلی ندارم اما می خوام کد برای عملگرهای دو طرفه بنویسم همش به ارور مواجه می شم
    مثلا در کد زیر مربوط به عمل جمع کجاش خطا دار؟

    </
    public
    ;double num1
    ; double result

    ; char ch
    در اینجا چه کدی بنویسم که اگر مثلا روی دکمه به اضافه کلیک کنم یادکمه ضرب یا تقسیم را کلیک کنم این عمل را انجام بده
    البته e.kechar را نوشتم ارور داد میشه کمکم کنید؟
    ( '/' ==if (ch == '+' || ch == '-' || ch
    ; () TextBox.Text = result.ToString
    ( ' else if (last == '0
    ; "" = TextBox.Text
    (( if ((int)ch > 48 && ((int)ch < 57
    {
    ; TextBox.Text = a.Text + ch

    }
    ( switch (ch

    }
    : '+' case
    ; ( num1 = System.Convert.ToInt32(TextBox.Text, 10
    ; result += num1
    ; () TextBox.Text = result.ToString
    ; break
    : '=' case
    ;( num1 = double.Parse(a.Text
    ; result -= num1
    ; () TextBox.Text = result.ToString

    ; break
    : '*' case
    ; ( num1 = double.Parse(a.Text
    ; result *= num1
    ; () TextBox.Text = result.ToString
    ; break

    : '/' case
    ; ( num1 = double.Parse(a.Text
    ; result /= num1
    ; ()TextBox.Text = result.ToString

    ; break

    {
    {

    />

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

    لطفا کدتون رو توی یه تگ بذارید تا بشه خوندش !!!!
    مثلا!!!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    نقل قول: راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

    مرسی از توجه تون اما من اصلا نمی دونم چطوری کد رو داخل تگ قرار بدم لطفا این رو هم بگید ممنونم

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

    سلام من هم این سوال رو داشتم که چطور کد رو داخل تگ قرار بدیم لطفا جواب بدین
    فداتون بشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

    این بالا رو اگه نگاه کنید یه دکمه هست که روش علامته شارپه (#) !!!
    این رو که بزنید یه تگ براتون میذاره که میتونید داخلش کدتون رو بذارید ...
    به این شکل :
    [code]محل نوشتن کد !!![/CODEa]

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: راهنمایی برای انتخاب نوع رویداد برای کد

    دوست عزیز؛ در تولباری که شما سوالتون رو توش تایپ میکنید علامتی به شکل # قرار داره که شما برای قرار دادن کد از اون باید استفاده کنید. برای مقایسه در رویداد KeyDown از e.KeyData hsjrhni استفاده کنید
    if (e.KeyData == Keys.Add)                 MessageBox.Show("Add key pressed");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •