نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Sql یا XML

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remove-me
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بین دو بال
    پست
    66

    Sql یا XML

    سلام دوستان.
    من دارم رو یه برنامه کار می کنم. زبانشم C#‎ هست. می خوام یه دفترچه تلفن داشته باشه توش. به نظر شما sql یا xml استفاده کنم. تاحالا به یه جاهایی با linq to xml رسیدم ولی خیلی دردسر داره. با sql server مسلطم ولی نمی دونم وقتی برنامه ام publish شه بازم نیازی هست که تو کامپیوتر افراد دیگه sql server نصب شه یا نه. یه راهنمایی کوچیک فقط لطف کنسد. بدجور گیر کردم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: Sql یا XML

    نمی دونم وقتی برنامه ام publish شه بازم نیازی هست که تو کامپیوتر افراد دیگه sql server نصب شه یا نه
    بله نیاز داره. اما شما میتونی از نسخه Express هم استفاده کنید که در این صورت کاربر شما لازم نیست اطلاعاتی درباره sql داشته باشه. اطلاعات تکمیلی رو لطفا جستجو کنید

    تاحالا به یه جاهایی با linq to xml رسیدم ولی خیلی دردسر داره
    شما میتونید اطلاعات رو از فایل XML به درون یه دیتاست import کنی و اونجا اونها رو مدیریت کنی و در نهایت دوباره اطلاعات رو درون فایل XML بنویسی. دیتاست توابع زیر رو برای کار با فایل XML فراهم کرده:
    GetXML()
    GetXMLShema()
    WriteXml
    WriteXmlSchema
    و
    ...
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remove-me
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بین دو بال
    پست
    66

    نقل قول: Sql یا XML

    خیلی ممنون از پاسختون. ایا dll هست مثل داخل دلفی که دیگه نیازی به نصب sql server نباشه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Sql یا XML

    سلام.

    اکسس که بهتره. درسته کارایی کمتری داره ولی در چنین مواقعی که نیاز به امنیت نیست و همچنین نصب برنامه و ... مزایای دیگر اکسس بهتره. XML هم خوبه. نسخه اکسپرسس هم خودش تحت یک برنامه دیگست که باید نصب بشه.

    اگر میخوای بین Sql و Xml یکی رو انتخاب بکنی پیشنهاد من به شما SQl Express هست

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار remove-me
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بین دو بال
    پست
    66

    نقل قول: Sql یا XML

    ممنون از نظر شما. حق با شماست اکسس هم خوبه ولی متاسفانه الان دیگه وقت یادگیری کلاسهای اکسس رو ندارم. الان linq to xml تنها مشکلم اینکه نمیتونم تو xml جستجو کنم مقادیری که می خوام رو در بیارم.
    پست زیر هم گذاشتم ولی کسی جوابی نداد
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=258842
    همه برنامه ام حله همینشو گیر کردم.
    آخرین ویرایش به وسیله Amir Oveisi : جمعه 21 آبان 1389 در 13:13 عصر دلیل: لینک اصلاح شد

  6. #6

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •