نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطاي صفحه در ارتباط با updatepanel

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    خطاي صفحه در ارتباط با updatepanel

    سلام،من براي عمليات جستجو براساس مقدار وارد شده داخل يك textbox از updatepanel استفاده كردم و text box رو داخل updatepanel قرار دادم و در رويداد textchanged مربوط به textbox كد جستجوي خودم رو قرار دادم و يك scriptmanager هم به صفحه مورد نظر اضافه كردم.اما موقع اجراي صفحه مورد نظر اين خطا رو ميده،مشكل كارم كجاست؟،لطفا يه توضيح كامل بديد چون كار با updatepanel رو به تازگي شروع كردم،تشكر.
    The control with ID 'UpdatePanel1' requires a ScriptManager on the page. The  ScriptManager must appear before any controls that need it.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: خطاي صفحه در ارتباط با updatepanel

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام،من براي عمليات جستجو براساس مقدار وارد شده داخل يك textbox از updatepanel استفاده كردم و text box رو داخل updatepanel قرار دادم و در رويداد textchanged مربوط به textbox كد جستجوي خودم رو قرار دادم و يك scriptmanager هم به صفحه مورد نظر اضافه كردم.اما موقع اجراي صفحه مورد نظر اين خطا رو ميده،مشكل كارم كجاست؟،لطفا يه توضيح كامل بديد چون كار با updatepanel رو به تازگي شروع كردم،تشكر.
    The control with ID 'UpdatePanel1' requires a ScriptManager on the page. The  ScriptManager must appear before any controls that need it.
    سلام
    دوست عزیز پیغام خطا کاملا واضح هست

    شما قبل از اینکه UpdatePanel را در صفحه معرفی کنی باید scriptManager را تعریف کنی
    مثال:


    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Default.aspx.cs" Inherits="BarnameNevis._Default" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>

    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
    </asp:ScriptManager>

    <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
    <ContentTemplate>
    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" AutoPostBack="true" ontextchanged="TextBox1_TextChanged"></asp:TextBox>
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>

    </div>
    </form>
    </body>
    </html>


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •