نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور ميشه يك فرمو از يك project ديگه صدا كرد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    چطور ميشه يك فرمو از يك project ديگه صدا كرد؟

    با سلام خدمت اساتيد محترم سايت،
    در يك Solution كه يك Project در آن وجود داره با استفاده از Add Project يك پروژه ديگه رو add كردم، حالا نميدونم چطور يك فرمو از پروژه دوم، توي پروژه اصلي كه فرم اول من با اون باز ميشه باز كرد؟

  2. #2

    نقل قول: چطور ميشه يك فرمو از يك solution ديگه صدا كرد؟

    براي اين كار بايد ابتدا فضاي نام (NameSpace) پروژه ديگه و بعد نام فرم رو بياريد.
    Project2.Form1 f1 = new Project2.Form1()

  3. #3
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: چطور ميشه يك فرمو از يك solution ديگه صدا كرد؟

    برای دسترسی به کلاس های موجود در پروژه دوم، از namespace اون پروژه استفاده کنید:

    project2Namespace.YourClassName myObject = new Project2Namespace.YourClassName();


    هم اینکه میتونین برای جلوگیری از تکرار namespace، اون رو در قسمت using ها اضافه کنید:
    using project2Namespace;

    YourClassName myObject = new YourClassName();


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نقل قول: چطور ميشه يك فرمو از يك solution ديگه صدا كرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Amir Oveisi مشاهده تاپیک
    برای دسترسی به کلاس های موجود در پروژه دوم، از namespace اون پروژه استفاده کنید:

    project2Namespace.YourClassName myObject = new Project2Namespace.YourClassName();


    هم اینکه میتونین برای جلوگیری از تکرار namespace، اون رو در قسمت using ها اضافه کنید:
    using project2Namespace;

    YourClassName myObject = new YourClassName();


    موفق باشید
    ضمن تشكر از پيگيري سريع شما؛
    دليل اينكه عنوان namespace پروژه دوم كه من add كردم توي ليست نيست و من علننا نميتونم از روشي كه لطف كرده بوديد استفاده كنم چيه؟

  5. #5

    نقل قول: چطور ميشه يك فرمو از يك project ديگه صدا كرد؟

    دليل اينكه عنوان namespace پروژه دوم كه من add كردم توي ليست نيست و من علننا نميتونم از روشي كه لطف كرده بوديد استفاده كنم چيه؟
    يكبار از منوي Build گزينه Build Solution (يا Rebuild Solution) رو بزنيد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •