نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب همه چک باکس ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    انتخاب همه چک باکس ها

    سلام دوستان عزیز
    جدولی ساختم که توی اون هر رکورد یک چک باکس داره که کاربر میتونه چند تا از رکوردها رو انتخاب کنه و یه سری عملیاتی روشون انجام بده.
    حالا میخام امکانی قرار بدم که کاربر بتونه با کلیک کردن روی یک دکمه ، تمام رکوردها رو انتخاب کنه. جستجو زیاد کردم اما آموزشهایی که بود با نام چک باکس های من همخوانی نداشت.
    نام تمام چک باکس های من مثلا []id هست که از ساختار آرایه ای استفاده کردم.
    ممنون میشم تابع جاوا اسکریپتش رو برام قرار بدین. هم انتخاب همه (check all) و هم عدم انتخاب همه (uncheck all).

  2. #2

    نقل قول: انتخاب همه چک باکس ها


    <html>
    <head>
    <title></title>
    <script language="JavaScript" type="text/javascript">
    function Ck(obj,nme){
    var eles=obj.form.elements;
    for (var zxc0=0;zxc0<eles.length;zxc0++){
    if (eles[zxc0].name&&eles[zxc0].name==nme) eles[zxc0].checked=obj.checked;
    }
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form >
    <input type="checkbox" name="id[]" ><br>
    <input type="checkbox" name="id[]" ><br>
    <input type="checkbox" name="id[]" ><br>
    <input type="checkbox" name="id[]" ><br>
    <input type="checkbox" name="id[]" ><br />
    <input type="checkbox" name="" onclick="Ck(this,'id[]');">Check All/None
    </form>
    </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: انتخاب همه چک باکس ها

    مرسی مشکلم حل شد.
    فقط یه سوال چرا برای شمارنده از متغیری به اسم zxc0 استفاده کردی میتونستی به راحتی از همون i یا j استفاده کنی (!!) دلیل خاصی داره ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •