نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حلقه‌ی تکرار و نمایش متن

  1. #1

    حلقه‌ی تکرار و نمایش متن

    سلام,
    من یک برنامه نوشتم که هی یک عملی را انجام میده و می‌خوام تو استتوس بار بنویسه هر مرحله داره چه میکنه!
    ولی نمی نویسه و فقط مرحله آخر را مینویسه!

    یه مثال ساده تر برای اینکه متوجه بشید:


    for (int i = 0; i < 9000; i++)
    {
    textBox1.Text = i.ToString();

    }


    فقط عدد 8999 در textbox دیده میشه!
    چه کنم؟

  2. #2

    نقل قول: حلقه‌ی تکرار و نمایش متن

    بخاطر اينكه اولا سرعت پردازش خيلي بالاست بعدشم چون برنامه درگير محاسبات حلقه ميشه تا وقتي كار حلقه تمام نشه به سراغ نمايش نميره.
    به صورت زير امتحان كنيد
    for (int i = 0; i < 9000; i++)
    {
    textBox1.Text = i.ToString();
    Application.DoEvents();
    }

  3. #3

    نقل قول: حلقه‌ی تکرار و نمایش متن

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    بخاطر اينكه اولا سرعت پردازش خيلي بالاست بعدشم چون برنامه درگير محاسبات حلقه ميشه تا وقتي كار حلقه تمام نشه به سراغ نمايش نميره.
    به صورت زير امتحان كنيد
    for (int i = 0; i < 9000; i++)
    {
    textBox1.Text = i.ToString();
    Application.DoEvents();
    }
    خیلی خیلی ممنون و متشکر,
    خیلی حال کردم سریع پاسخ دادید,
    زدید تو هدف....

    اگر میشه توضیح بدید که
         Application.DoEvents();


    یعنی چه؟
    از کجا فهمیدید باید این را بنویسید؟

  4. #4

    نقل قول: حلقه‌ی تکرار و نمایش متن

    اين يك خط ميگه روند اجرايي كد رو نگه داره و رويدادهاي موجود رو انجام بده بعد به سراغ ادامه اجرا بياد. (از جمله اين رويدادها رويداد Print است كه مربوط به نمايش فرم است.)
    اينطوري بعد از تغيير محتويات تكست باكس فرم Refresh شده و ميشه تغييرات رو ديد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •