نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایکون tray

  1. #1

    ایکون tray

    با سلام
    چطوری میشه برنامه ای که نوشتیم رو در tray کنار ساعت نشون بدیم؟
    یعنی مثلا یه برنامه داشته باشیم که اجرا باشه و تو tray نمایش بده که اجراست!
    و وقتی که اجراش تموم شد از tray حذف بشه؟

  2. #2

    نقل قول: ایکون tray

    بارها بحث شده ، اگر از دلفی 7 استفاده میکنید از کامپوننت CoolTary و اگر از دلفی 2009 به بعد استفاده میکنید خودش کامپوننت TaryIcon داره .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majidbestgame
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    in Functions and Procedures
    پست
    122

    نقل قول: ایکون tray

    میتونی از کتابخانه ی Shellapi استفاده کنی.....
    با کد زیر فک کنم کارت راه بیفته....این کد آیکون برنامه را به Tray آیکون اضافه میکنه
    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls, Shellapi, ExtCtrls;

    const WM_NotifyIcon = WM_User+333;
    ...
    private
    { Private declarations }
    tnid: TNotifyIconData; // use shell api
    HMainIcon:HIcon;
    procedure CMClickIcon (var msg: TMessage); Message WM_NotifyIcon; // baraye control click roye tray icon

    public
    { Public declarations }
    end;
    ...
    ...
    procedure Tform1.CMClickIcon(var msg: Tmessage);
    begin
    case msg.LParam of
    WM_LButtonDown: Show;
    end;
    end;


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    HMainIcon :=loadicon(MainInstance,'MainICon');

    shell_NotifyIcon(NIM_Delete,@tnid);

    tnid.cbSize :=sizeof(TNotifyIconData);
    tnid.Wnd :=handle;
    tnid.uID :=0147;
    tnid.uFlags :=Nif_Message or Nif_Icon or Nif_tip;
    tnid.uCallbackMessage :=WM_NotifyIcon;
    tnid.hIcon :=HMainIcon;
    tnid.szTip :='majidbestgame';

    Shell_NotifyIcon(NIM_add,@tnid);
    end;


    بعد برای حذف Tray آیکون بعد از بستن برنامه از کد زیر استفاده کن
    Shell_NotifyIcon(NIM_Delete,@tnid);


    با این کد ها نیازی به هیچ کامپونتی نداری...
    آخرین ویرایش به وسیله majidbestgame : شنبه 22 آبان 1389 در 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •