نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در استفاده ز radiobutton

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تنکابن _رامسر
    پست
    12

    مشکل در استفاده ز radiobutton

    سلام دوستان گلم
    من در یک فرم یک تکست باکس وسه تا رادیوباتوم گداشتم که روی هرکدم که کلیک کنم عمل مربوطه به خودش رو انجام بده از دستور
    radioButton1_CheckedChanged
    و
    if
    (radioButton1.Checked=true استفاده کردم اما این دستور فقط همون بار اول جواب میده و بار دوم که می خوام در تکست باکس ورودی بدم و روی همون رادیو باتون اولی کلیک کنم چون خودش در دفعه اول انتخاب شده بود در همون حالت انتخاب شده باقی مونده هست و دیگه نمیشه عملی انجام نمیده
    اگه میشه لطفا کمکم کنید و بگید چطور این کار بکنم یا اینکه چطور هر بار که در تکست باکس ورودی جدیدی وارد می کنم بتونم با انتخاب یکی از رادیوباتونها یا اگه تکراری هم باشه جواب مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    توی رویداد TextChanged مربوط به TextBox بررسی کنید که کدام رادیوباتن انتخاب شده، عمل مورد نظرتون رو انجام بدین
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    این کار انجام دادم اما ارور می ده

    ( private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e

    } ( if(radioButton1.Checked=true

    {

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    چه اروری میده؟ در ضمن یادتون باشه وفتی باید عملیات ریاضی رو انجام بدین که متن داخل تکست خالی نباشه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    ( if(radioButton1.Checked=true


    با این دستور مقدار Check رو true قرار میدید.برای بررسی True یا False بودن از عملگر== استفاده کنید.

     
    ( if(radioButton1.Checked==true

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    يا ميتونيد پس از هر بار عمليان چكهاي رايدو باتن هاتونو false كنيد
    يعني هيچكدوم در حالت انتخاب نباشن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    نقل قول نوشته شده توسط zahra_63 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان گلم
    من در یک فرم یک تکست باکس وسه تا رادیوباتوم گداشتم که روی هرکدم که کلیک کنم عمل مربوطه به خودش رو انجام بده از دستور
    radioButton1_CheckedChanged
    و
    if (radioButton1.Checked=true استفاده کردم اما این دستور فقط همون بار اول جواب میده و بار دوم که می خوام در تکست باکس ورودی بدم و روی همون رادیو باتون اولی کلیک کنم چون خودش در دفعه اول انتخاب شده بود در همون حالت انتخاب شده باقی مونده هست و دیگه نمیشه عملی انجام نمیده
    اگه میشه لطفا کمکم کنید و بگید چطور این کار بکنم یا اینکه چطور هر بار که در تکست باکس ورودی جدیدی وارد می کنم بتونم با انتخاب یکی از رادیوباتونها یا اگه تکراری هم باشه جواب مرسی
    برای این کار اصولا باید از checkbox استفاده کرد نه radiobutton

    هر کدوم از اینا جای خود دارند و خیلی با هم فرق دارند . شما باید با توجه به نیاز و کاربرد انتخاب کنید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در استفاده ز radiobutton

    سعی کنید از هر کنترل در جای مخصوصش استفاده کنید ، چون هر کنترل برای اهدافی بخصوص ایجاد شده است .






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •