نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    سلام دوستان من برنامه ای مثلا برنامه انبار داری نوشتم ! توی این برنامه از 2 عدد دیتا بیس استفاده شده که دیتا بیس مخصوص اطلاعات انبار رو یک دیتا گرید نشون میده حالا وقتی مثلا اطلاعات این دیتا بیس از حد 50 مثلا گذشت میخوام برنامه پیغامی بده و به کاربر بگه یک دیتا بیس جدید ایجاد کنه ..

    سوال من اینه که آیا میشه با زدن یک دکمه برنامه اتوماتیک یک دیتا بیس جدید ساخته با همان مشخصات دیتا بیس قبلی منظورم فیلد هاست و خودش اتوماتیک به اون وصل شه ؟؟؟؟

    یا مثلا بیاد اطلاعات دیتا بیس قدیمی رو به یک دیتا بیس دیگه منتقل کنه و بایگانی کنه و دیتا بیسی که بهش وصله رو پاک سازی کنه برای استفاده جدید ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    Smile نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    سلام این کار امکان پذیر هست.
    کافیه یک بانک خالی (یعنی بانکی که طراحی شده اما هیچ رکوردی هنوز توش ثبت نشده)رو به ریسورس برنامه اضافه کنی و در هنگام نیاز اونو کنار برنامه ات استخراج کنی و بهش وصل شی.
    نحوه قرار دادن فایل در ریسورس و استخراج آن در تالار زیاد هست ، عبارت Resource رو جستجو کنید و اگه احیانا موفق نشدید بگید تا یک نمونه گذاشته بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    دوست عزیز؛
    این هم یه نمونه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    مرسی از راهنمایی تون دوست عزیز ولی من سرچ کردم چیزی درست دستگیرم نشد میشه یک اموزش اینجا قرار بدین ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171
    دوستان یک لطفی بکنید و منو راهنمایی کنید خیلی دنبال این موضوع گشتم حتی اساتید دانشگاهمون بلد نبودن ممنون میشم یک آموزش جامع واسه resource گیری بگذارید

    نقل قول نوشته شده توسط Javad-2010 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز؛
    این هم یه نمونه:
    جواد جان ممنون من برنامه تو دیدم اما قسمتی از کد ها شو متوجه نشدم میشه یک توضیح روشون بدی ..؟
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : چهارشنبه 26 آبان 1389 در 20:22 عصر دلیل: ادغام دو پست

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    اضافه کردن یک دیتابیس خالی، به صورت Resource فکر نمی کنم چندان کار جالبی باشه! اون هم فایلی که در هر بار اجرا شدن برنامه بهش نیاز نیست و فقط ممکن هست در شرایطی بهش نیاز بشه، مثل یک سربار برای فایل اجرایی برنامه هست. بهترین کار ساختن دیتابیس از طریق دستورات هست که یک نمونه ساده اش در پست شماره 3 هست.

    خیلی دنبال این موضوع گشتم حتی اساتید دانشگاهمون بلد نبودن ممنون میشم یک آموزش جامع واسه resource گیری بگذارید
    اگر در همین بخش جستجو کنید تاپیک های خوبی پیدا میشه. نمونه اش:
    نحوه كار با فايلهاي Resource و برنامه Resource Editor
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    این نمونه هر بار به درخواست شما یک بانک خالی با عنوان( تاریخ و ساعت) جاری سیستم در کنار فایل اجرایی ایجاد میکنه.
    به سلیقه خودتون ازش استفاده کنید.

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    خیلی ممنون دوست عزیز این دقیقا همون چیزی بود که دنبالش بودم فقط یک خواهشی .. من دستورات زیر رو درست متوجه نشدم ... میشه راهنمایی کنی ؟؟؟ و میشه بگی چه ریسورسی رو به برنامه اضافه کردی ؟

    Sub CreateDB()
    Dim myArray() As Byte
    Dim FN As Integer

    DB = Year(Date$) & "-" & Month(Date) & "-" & Day(Date) & "-" & Hour(Time) & "-" & Minute(Time) & "-" & Second(Time) & ".mdb"
    If Dir(DB) <> vbNullString Then Exit Sub
    myArray = LoadResData(101, "CUSTOM")
    FN = FreeFile
    Open DB For Binary Access Write As #FN
    Put #FN, , myArray
    Close #FN

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    نقل قول نوشته شده توسط Javad-2010 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز؛
    این هم یه نمونه:
    دوست عزیز میشه برای فیلد ها غیر از Text نوع دیگه ای تغریف کرد برای مثال Autonumber

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    شرمنده دوستان این تاپیکو باز اوردم بالا !یک سوال داشتم ! ببینید من یک برنامه نوشتم که توش مثلا یک لیست مهندسه بعد براساس شناسه مهندس ها باید یک دیتا بیس باز شه که اسم کارگر هاشون توش باشه من میخوام با وارد شدن شناسه اون مهندس دیتا بیس با همون شناسه باز شه !!! چنین چیزی به نظرم ممکنه فقط میشه یک کد در اختیارم بگذارید که متوجه شم چه جور وصلش کنم ؟
    سوال بعدیم اینه که اگه مهندسی خواست اضافه شه توی لیستی که داره مشخصاتش پر میشه همون جا هم دیتا بیس مخصوصش ساخته شه حالا خالی از اطلاعات !!! ولی دیتا بیس همون جا مربوط به اون شناسه بشه !!! ممنون میشم کمکم کنید
    کد ها رو اگه میشه با یک راهنمایی بگذارید ممنون !!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    به جای تاریخ و ساعتی که من برای بانک های ایجاد شده تعریف کردم شما شناسه مهندس رو برای نام فایل بده و موقع اتصال به بانک هر مهندس نام بانکش میشه شناسه مهندس + .mdb

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی من چه جوری میتونم اصلاعات داخل فیلد ها دیتا بیس رو تغییر بدم ؟ منظورم اینه که دیتا بیس هایی که کد شما میسازه فیلد هایی که من میخوام نداره باید فیلد های خودمو بهش بدم میشه راهنمایی کنید کجا باید درستش کنم ؟؟؟ فک کنم توی قسمت resours باشه ولی متاسفانه من کار با ریسورس ها رو بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید !!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    یعنی بانک اطلاعاتی هر مهندس با بقیه ممکنه تفاوت داشته باشه؟ (از نظر ساختار جدول ها و فیلد.)

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    ببین من برنامه رو گذاشتم شاید بهتر متوجه شی عزیز ! اول یک دیتا بیس هست که توش اطلاعات مهندس هاست !!! از توی این دیتا بیس که با یک دیتا گرید ویو داره ما شناسه مورد نظرمون رو وارد میکنم با وارد کردن شماره مورد نظر باید یک فرم باز شه که یک دیتا بیس مربوط به اون مهندس به اون فرم وصل باشه ! فرم ثابته ! اطلاعات فیلد ها هم ثابت هست فقط هر مهندس باید لیستش جدا باشه !!! من متوجه شدم چه شکلی دیتا بیسی که میخوامو به ریسورس ها وصل کنم ولی متوجه نشدم چیکارش کنم که همون دیتا بیس نسخه جدیدش ساخته شه !!! شما برنامه رو ببینید متوجه منظورم میشید ممنون !!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    به جای این برو 1 روز وقت بزار یه کتاب download کن در این رابطه بخون که راحت مشکلت حل بشه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    ببین من خوندم و برنامتو دیدم resurce کارش اینه که داخل برنامه ی exe compile میشه و نمیشه بدون محیط vb دستکاریش کنی نکه نشه ! اگرم بخای اینکارو کنی باید بیش از 1000 خط کد + api استفاده کنی
    شما میتونی با کپی گرفتن از mdb قبلیت اونو یجا بایگانی کنی و این resurce رو هر دفعه جای اون بزاری

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    خب شما احتیاج نیست به هر مهندس یک بانک اختصاص بدید...
    دریافتی همه رو داخل یک جدول در یک بانک اضافه می کنید ، بعد موقع گزارش گیری ،،، جدول دریافتی رو با توحه به کدشناسه مهندس فیلتر میکنید و در نتیجه تمامی رکوردهای مربوط به مهندس مدنظر رو دارید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    خوب یعنی من همه افراد رو داخل یک دیتا بیس بگذارم و بعد فیلتر کنم بر اساس شناسه ؟ طرف میخواد با برنامه هر دفعه وارد میشه مثلا اصلاعات یک مهندسو دست کاری کنه و یا حذف کنه و یا اضافه مثلا یک مهندس جدید اضافه کنه و یک سری کارگر جدید زیر دستش !!! حالا اینا رو بخواد اضافه کنه قاطی نمیشه !!!

    در مورد کتابی که گفتین دوست عزیز میشه معرفی کنید ؟ ما هم فیض ببریم و یک چیزی یاد بگیریم ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    دوستان من برنامه رو به این تغییر دادم ! الان فقط 2 تا راهنمایی لازم دارم !!!

    یک اینکه وقتی توی تکست باکس فرم اول شناسه وارد شد براساس اون شناسه توی فرم 3 دیتا بیس هم نام با اون شناسه به adodc وصل شه !!!! بهترین راهو میخوام شما معرفی کنید !!! من خودم چند راه به نظرم رسید ولی به نظر شما یک روش خوب رو بگید خیلی بهتره !!!

    دوم اینکه کدی که بتونم توی فرم 1 وقتی دکمه حذف زده میشه اون رکوردی که داره پاک میشه با دیتا بیس مربوطش پاک شه !!!! ممنون خیلی خیلی زیاد !!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    برادرا این تیکه اخرو کمک کنید ما کارمون راه بیفته !!!

    دوستان فقط کد پاک کردن دیتا بیس رو بگین ممنون میشم !!! لطف کنید منو راه بندازین
    آخرین ویرایش به وسیله conter : یک شنبه 16 مرداد 1390 در 18:29 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار conter
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    barnamenevis.org
    پست
    171

    نقل قول: نحوه ایجاد دیتا بیس جدید توسط vb6

    درود ! یک سوال دارم اینکه وقتی توی کد میخوایم یک دیتا بیس اکسس رو وصل کنیم اگه بخوایم تیبل های دیگه رو فراخونی کنیم چه جوری میتونیم این کار رو بکنیم ! منظورم این قسمت هست :
    Form3.Adodc1.RecordSource = "tabel1"

    که من به جای tabel1 میخوام یک متغیر بگذارم که عددش رو از تکس باکس میگیره !!!! یعنی اگر من توی تکست باکس زدم 2 بیاد تیبل 2 رو نمایش بده ! من اومدم یک متغیر به اسم shenase تعریف کردم از نوع int و تکست رو اومدم توش بریزم اما خظا میداد و میگفت نوعش سازگاری نداره ! نوعش رو string کردم توی دستورات دیتابیس خطا داد !!!

    ممنون میشم بگین به جای tabel1 چی شکلی متغیر تعریف کنم که با وارد شدن اون عدد از تکست باکس اون تیبل نمایش داده بشه !!!

    همچنین اگه ممکنه کد پاک کردن اون تیبل رو به همین روش بگین ممنون میشم !!!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •