نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گزارش گیری بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shoeyb1990
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    33
    پست
    58

    Thumbs up گزارش گیری بین دو تاریخ

    با سلام به دوستان عزیز میخواستم بین دو تاریخ از بانکم گزارش بگیرم در دیتا ریپورت .

    مثلا افرادی که بین این دو تاریخ در این اطلاعاتشون ثبت شده
    بانک من اکسس و از adodc استفاده میکنم .
    با تشکر.....................

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    دوست عزیز؛
    از تابع Between استفاده کن، از کد زیر میتونی استفاده کنی:
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table_name where Feild_name Between '" & Text1.txt & "' And '" & Text2.Text & "'"

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار shoeyb1990
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    33
    پست
    58

    Thumbs up نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Javad-2010 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز؛
    از تابع Between استفاده کن، از کد زیر میتونی استفاده کنی:
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table_name where Feild_name Between '" & Text1.txt & "' And '" & Text2.Text & "'"
    سلام دوست عزیز قبلا از Between استفاده کرده اما تمام اونها رو نمایش میده نه بین دو تاریخ
    انتخواب شده و وقتی بعد این دستور refresh میکنم error میده .من برای وارد کردن تاریخ از fardate استفاده میکنم.

    ممکنه از OCX که استفاده میکنم باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    با سلام دوست عزیز shoeyb1990 به این تاپیک سر بزن
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=221219
    مشکلت 100 درصد حله حله
    درضمن روشی که دوست عزیزمون Javad-2010 ارائه دادند درسته ولی برای تاریخ جواب نمیده
    وباید حتما عبارت Trim توش باشه تا بشه برای جستجو تاریخ استفاده کرد

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    313

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط look20 مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز shoeyb1990 به این تاپیک سر بزن
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=221219
    مشکلت 100 درصد حله حله
    درضمن روشی که دوست عزیزمون Javad-2010 ارائه دادند درسته ولی برای تاریخ جواب نمیده
    وباید حتما عبارت Trim توش باشه تا بشه برای جستجو تاریخ استفاده کرد
    سلام دوست عزیز
    برای گزارشگری یه فیلد با فرمت 1389/08/01 13:00 تا 1389/08/01 15:00 چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    سلام دوست عزیز البته میشه برای چند فیلد با چند فرمت مختلف فقط با یک دستور select جستجو رو انجام داد ولی این فیلدی شما نوشتید یعنی یه فیلد با دو فرمت مختلف (ساعت و تاریخ) رو نمیدونم چرا این فیلد رو به دو فیلد تبدیل نمیکنید؟!
    همونطورکه گفتم میشه فقط با یک دستور select و چند خط کد نویسی چندین فیلد رو جستجو کرد مثلا ساعت تاریخ و اسم و نظیر اینها رو همزمان جستجو کرد!

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار shoeyb1990
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    33
    پست
    58

    Thumbs up نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط look20 مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز shoeyb1990 به این تاپیک سر بزن
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=221219
    مشکلت 100 درصد حله حله
    سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایت اما نمیدونم چرا error میده اگه میشه یه مثال ضمیمه کن که از کامپوننت fardateاستفاده بشه برای انتخاب تاریخ.
    یه چیز دیگه که هست نمیخوام تو گراید نشون بده میخوام دو Datareport نشون بده یعنی ازش گزارش بگیرم.
    با تشکر.................

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    سلام دوست من این فایل رو دانلود کنید هم datareport و هم grid داره
    http://iamyou.persiangig.com/report0.rar
    در ضمن اگه مشکل دارید فایلی که ساختید و ارور میده رو آپلود کنید!
    بنظر من و خیلی از دوستان برنامه نویس fardate چیز خوبی نیست هم ظاهر جالبی نداره و هم یه سری مشکلات

    یه تقویم هست که خیلی ماهه
    از این آدرس
    http://www.barnamenevis.org/at...2&d=1274676475
    البته پستهای این تاپیک رو حتما بخونید
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=221820
    خود تقویم کامپونت نیست ولی ابزارهایی برای زیباسازی اون استفاده شده که کامپونته
    البته به احتمال قوی یه سری مشکل پیدا کنید اگه تقویمو دانلود کردید و مشکل داشتید تا حدودی توی این تاپیک
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=221820
    میتونید حلش کنید اگه بازم مشکل داشتید پیام خصوصی بدید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Javad-2010 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز؛
    از تابع Between استفاده کن، از کد زیر میتونی استفاده کنی:
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table_name where Feild_name Between '" & Text1.txt & "' And '" & Text2.Text & "'"
    البته تاریخ باید نوع رشته ای باشه و trim() هم فراموش نشه

  10. #10

    نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط shoeyb1990 مشاهده تاپیک
    با سلام به دوستان عزیز میخواستم بین دو تاریخ از بانکم گزارش بگیرم در دیتا ریپورت .

    مثلا افرادی که بین این دو تاریخ در این اطلاعاتشون ثبت شده
    بانک من اکسس و از adodc استفاده میکنم .
    با تشکر.....................
    من خودم با استفاده از MeshamsiDll دیتا های بین تاریخایی که میخوام رو میریزم تو یه Tableموقت در دیتابیس و اونو وصل میکنم به کریستال ریپورت و ازش پرینت میگیرم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •