نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به داده های sql2000 در ویندوز ویستا 64 بیتی

  1. #1

    Exclamation یکی نیست به من کمک کنه ؟؟؟ دسترسی به داده های sql2000 در ویندوز ویستا 64 بیتی

    سلام دوستان یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که برنامم که به زبان سی شارپ هست نمیتونه به داده های روی sql 2000 دسترسی داشته باشه البته ویندوز من vista 64 هست . من هم در محیط کد و هم در محیط design تست کردم و دیده مشکل در خواندن اطلاعاته . من جداول و بقیه چیزهارو توی محیط C#‎‎‎ میبینم ولی موقع fill کردن گیر میکنه .

    لطفا کمک کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله masoudmmd : سه شنبه 25 آبان 1389 در 19:10 عصر

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به داده های sql2000 در ویندوز ویستا 64 بیتی

    سلام
    میشه کد خود را برای ما بگذارید ببینیم چکار میکنید؟

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به داده های sql2000 در ویندوز ویستا 64 بیتی

    Properties.Settings.Default.constr = "workstation id='" + css + "';packet size=4096;user id='" + uss + "';password='" + pss + "';data source='" + css + "';initial catalog=derak;persist security info=False";
    //-----------------------------
    try
    {

    string orderstr = "SELECT * FROM op WHERE us='" + textBox2.Text.Trim() + "'and pas='" + textBox3.Text.Trim() + "' ";
    SqlConnection conn2 = new SqlConnection(Properties.Settings.Default.constr);
    conn2.Open();
    SqlCommand order = new SqlCommand(orderstr, conn2);
    SqlDataReader record = order.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnectio n);
    while (record.Read())
    {
    MessageBox.Show(ssath.ToString());
    }
    record.Close();

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: یکی نیست به من کمک کنه ؟؟؟ دسترسی به داده های sql2000 در ویندوز ویستا 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط masoudmmd مشاهده تاپیک
    سلام دوستان یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که برنامم که به زبان سی شارپ هست نمیتونه به داده های روی sql 2000 دسترسی داشته باشه البته ویندوز من vista 64 هست . من هم در محیط کد و هم در محیط design تست کردم و دیده مشکل در خواندن اطلاعاته . من جداول و بقیه چیزهارو توی محیط C#‎‎‎‎ میبینم ولی موقع fill کردن گیر میکنه .

    لطفا کمک کنید .
    SQL Server 2000 setup is not supported on Windows 7, but later versions of SQL Server clients (such as the SQL Server Native Client, SQL Server Native Client 10.0, and recent versions of Microsoft Data Access Components shipped with Windows) are supported on Windows 7, and are able to connect to SQL Server 2000.

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به داده های sql2000 در ویندوز ویستا 64 بیتی

    راستش من ويندوز 64 بيتي ندارم ولي من همزمان با sql 2000 , SQL 2005 در يكي از برنامه هايم كار مي كنم و مشكلي هم ندارم
    با اجازه شما قسمت كانكشن استرينگ شما را به شكل زير تغيير داده ام

    string MyCP_ConnectionString_str =
    "Data Source=" + servername ";Initial Catalog=" +
    databasename +
    " ;User ID=" + Uname_str + ";pwd=" + PWord_str;

    و كانكشن را به طريق زير معرفي مي كنم
    SqlConnection conn2 = new SqlConnection(MyCP_ConnectionString_str)

    اگر مشكل برطرف نشد داده ها را نيز در يك dataset دهيد
    كامياب باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •