نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: صفحه اصلي سايت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    صفحه اصلي سايت

    سلام
    توی ASP.netکه سایت میسازی میتونی یه صفحه اصلی تعریف کنی و بقیه صفحات به نوعی تابع اون صفحه اصلی شکل بگیره ،میخواستم بدونم میشه یه همچین طرحی رو با phpپیاده کرد؟
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
    بهر حال اگه توضیح بیشتر خواستین میتونم ارائه کنم.

  2. #2

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    اگر منظورت master page هست باید خودت پیاده سازی کنی این طرح رو

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    شما صفحه اصلی رو بساز ، بقیه زیر صفحه ها رو include کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    شما تمپليت سايت رو بسازيد و بقيه قسمت ها رو توش فراخواني كنيد.

    Include()

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    ممنون از همگي،ميرم امتحان كنم.دوباره مزاحم ميشم.متاسفانه هربار برا اينترنت مجبورم بيام كافي نت.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    سلام دوباره،ميشه دوستان لطفي كننو يه نمونه كار بذارن؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    فرض بفرما هدر سايت من header.php
    فوتر سايت من footre.php
    منو سايت من menu.php
    و در آخر ميخوام همه رو با ايندكس قاطي كنم كه يه آش ازش گيرم بياد!
    include ('header.php');
    include ('menu.php);
    ///Content and blah blah blah blah blah

    include('footer.php')

    البته ميتوني منو رو هم توي هدر include كني كه اينجوري ميشه
    include ('header.php');
    ///Content and blah blah blah blah blah

    include('footer.php')

    البته master page هم تو ASP.NET چيز باحاليه كه كاري جز اين هم نميكنه چون اگه به كد صفحات توليد شده نگاه كني تو خط اول مستر پيج رو include كرده
    آخرین ویرایش به وسیله UnnamE : دوشنبه 01 آذر 1389 در 17:05 عصر

  8. #8

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    نقل قول نوشته شده توسط h_qorbani مشاهده تاپیک
    ممنون از همگي،ميرم امتحان كنم.دوباره مزاحم ميشم.متاسفانه هربار برا اينترنت مجبورم بيام كافي نت.
    طراحی وب میکنی بدون اینترنت؟
    اول



    آخر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: صفحه اصلي سايت

    نقل قول نوشته شده توسط rapidpich مشاهده تاپیک
    طراحی وب میکنی بدون اینترنت؟
    اول



    آخر
    توی لوکال هاست . مثل من - هر کاری کنی خودت کردی و همیشه توی ذهنت می مونه و دیگه کپی نمی کنیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •