نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: select کردن داده های فارسی

  1. #1

    Red face select کردن داده های فارسی

    سلام خسته نباشین.....
    من داده های دیتابیسم رو فارسی وارد کردم!
    اما الان روی select بهم جواب نمی ده!چه کنم؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    Thumbs up نقل قول: select کردن داده های فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ayda.eslami مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشین.....
    من داده های دیتابیسم رو فارسی وارد کردم!
    اما الان روی select بهم جواب نمی ده!چه کنم؟؟؟؟؟؟
    سلام
    اینکه داده های db رو فارسی وارد کنید باعث مشکل نمیشه
    احتمالا دستور select تون اشتباهه.

  3. #3

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    سلام!
    selectام که چیز خاصی نیس!
    من عین کدی رو که توی C#‎ می زنم رو توی sql هم می زنم جواب بهم نمی ده!
    یعنی روی داده های انگلیسی جواب می ده !اما فارسی رو جواب نمی دههههههه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    کدتو با دستور sql بذار شاید بتونیم بهت کمک کنیم .

  5. #5

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    SqlConnection sc = newSqlConnection(Class1.constr);
    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter();
    DataSet1 ds = newDataSet1();

    da.SelectCommand = newSqlCommand();
    da.SelectCommand.Connection = sc;
    da.SelectCommand.CommandText =
    "select * from buyer where Family_Buyer ='"+ textBox2.Text
    +"'";

    da.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;

    da.Fill(ds.Buyer);

    dataGridView1.DataSource = ds.Buyer;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    Thumbs up نقل قول: select کردن داده های فارسی

    احیانا" کلمه ای که جستجو میکنید کاراکتر "ی" یا "ا" یا "و" و یا ...... نداره؟


    آخه برای این حروف، حرفهای مشابهی برای ما ایرانی ها وجود داره که کد اسکی اونا متفاوته.

  7. #7

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    چرااااا!!!من خواستم "اسلامی" رو جستجو کنم!
    چه کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    Thumbs up نقل قول: select کردن داده های فارسی

    برای اینکه مطمئن بشید که کاراکتر ورودی و کاراکتر موجود تو db یکی هستن بهتره که کلمه "اسلامی" رو از فیلد موجود تو db کپی کنید و بعد اون رو عینا تو ورودی برنامه قرار بدید تا دنبال همون کلمه بگرده.

  9. #9

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    خوب این اسم رو من این جا خودم دستی دادم!
    اما اسم رو در اصل کاربرمی دههههه!!!!!!!!!
    تو زحمت هم افتادیییین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    Thumbs up نقل قول: select کردن داده های فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ayda.eslami مشاهده تاپیک
    خوب این اسم رو من این جا خودم دستی دادم!
    اما اسم رو در اصل کاربرمی دههههه!!!!!!!!!
    تو زحمت هم افتادیییین
    حالا بگید جواب داد یا نه؟

    البته این اتفاق خیلی به ندرت می افته
    چون مثلا کمتر کاربری به جای کاراکتر "ی" از "ي" استفاده میکنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    از کلاس SqlParameter استفاده کن شاید مشکلت حل بشه .
    این کلاس پارامترهایی رو که قراره در دستور sql یا همون CommandText کلاس SqlCommand استفاده بشه رو دریافت می کنه و خودش به صورت پویا آنها را در دستور sql جایگزین میکند .
    من که همیشه از این کلاس توی برنامه هام استفاده می کنم هم امنیت برنامه رو بالا می بره هم با این مشکلی که شما برخورد کرد ه اید تا حالا برخورد نکردم .
    یک نمونه کد برات می زارم اون رو متناسب با برنامه ات تغییر بده و استفاده کن . امیدوارم مشکلت حل بشه ...

    کد :

    da.SelectCommand.CommandText = "select * from buyer where Family_Buyer =@family";
    SqlParameter sqlParam=new SqlParameter("@family",Textbox2.text);
    da.SelectCommand.Parameters.Add(sqlParam);

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    پاسخ بالا درسته فقط یه تغییر کوچیک مشکلو کاملا حل می کنه. نوع پارامتر در انواع SqlDbType مشخص بشه
    مثلا:
    mySqlCommand.Parameters.Add("family",SqlDbType.NVa  rchar).Value=textbox1.text

    مهمه مه نوع داده از نوع N تعیین بشه مثل : NVarchar , Nchar
    تو روش بدون پارامترم می تونی بصورت زیر عمل کنی
    select * from tbl where ( Family=N'"+textbox1.text+"')


    اگه غلط املایی داشت به بزرگی خودتون ببخشید. ولی روش درسته مطمئن باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hi level hdd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    حکیمیه
    پست
    165

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    سلام برای جستجوهای فارسی در sql کافیه از دستور زیر استفاده کنید
    ''N بین تک کوتیشن هر چی که بنویسی میشناسه

  14. #14

    نقل قول: select کردن داده های فارسی

    دست گل همتون درد نکنهههههه
    شد!!!!خدا خیر در دنیا و عاقبت دهدددددد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •