صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: نحوه ذخیره و بازیابی تصویر در بانک اطلاعاتی

  1. #1

    Question نحوه ذخیره و بازیابی تصویر در بانک اطلاعاتی

    بسمه تعالی
    با سلام
    می خواستم تصاویر مورد نظز کاربرم را وارد باانک اطلاعاتی بکنم به نظر شما از چه بانک اطلاعاتی استفاده کنم که بهروری بیشتر داشته باشه
    آیا باید همه در یک بانک ذخیره بشه و یا می شه بانک های جدید نیز توسط برنامه ایجاد کرد
    اگر سورسی در این زمینه داشته باشید ممنون می شم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    دوست عزیز ساختن جدول به ازای هر مجموعه کار غیر منتقی است ، بهتر است برای این کار به یک Design ایده آل برای یک جدول برسی.
    واسه دخیره سازی عکس از کد زیر استفاده کن با این تفاوت که با Sql connection کار کنه ، چون همانطور که در تاپیک میبینی با ODBC مشکل داره
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=26331

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط neo_matrix
    اگر درست منظورت را فهمیده باشم باید از پایگاه داده paradox استفاده کنی.
    ببخشید ولی از کجا به ابن نتیجه رسیدید !
    پاراداکس که expire شده دیگه
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_20
    سلام

    1) تفاوت بانک OLE DB (SQL Provider) با بانکهایی که خود SQL Server میسازه؟
    2) من میخوام از یه DB استفاده کنم که فقط Clientی باشه و با دستورات SQL کار کنه... آیا هست؟

    ممنون میشم..
    1- سئوال اول مبهمه ! اگه منظور نوع کانکشن است با توجه به جواب دوم از oledbconnection استفاده کنید
    2- از access استفاده کنید
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    dim cmd as new sqlclient.slqcommand
    (cmd.parameters.add("@serialnum",239
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : پنج شنبه 12 آبان 1384 در 00:00 صبح
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_20
    یعنی میگین..
    برای استفاده از Access از دستورات SQL استفاده کنم؟؟.. مثلا دستورات واکشی و غیره شبیه اند؟
    1- بله
    2- دستورات واکشی ؟ اگه منظور دستورات select , ... باید بگم که بله و sql یعنی : standard query language
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    تصویر در بانک اطلاعاتی

    سلام
    یه برنامه نوشتم که باید یک سری تصویر رو هم در بانک اطلاعاتی قرار بده . بانک هم از نوع MS Access هست . در طرف بانک فیلد تصویر رو از نوع OLE Object انتخاب کردم ولی وقتی می خوام پارامتر مربوط به این فیلد رو وارد Query کنم نمی دونم باید از چه نوعی باشه .

    this.OleDB_Command.Parameters.Add("@Pic", System.Data.OleDb.OleDbType.?????);



    ممنون از همه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306
    خوب این هم روش بدی نیست و البته بهتر هست که به جای آدرس تصویر اون رو داخل پوشه برنامه زد و با یه چیز دیگه مثلاً نام کاربری یا ID اون تصویر در بانک ذخیره کرد . در اینصورت تداخل بین اسامی هم رخ نمی ده .

    ولی ار همه اینها گذشته این روش مناسب نیست . چون امکان پاک شدن تصاویر و یا مشاهده اون توسط سایر کاربران وجود داره . از طرفی من قرار هست بانک رو جابجا کنم و این اصلاً خوب نیست که در هر جابجایی علاوه بر فایل ام دی بی تصاویر رو هم جابجا کنم .
    پس باید در همون بانک ذخیره کنم . الان اگه می تونید به مشکل من جواب بدید !

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    7
    اگه عکس رو تو بانک ذخیره نکنی برای چاپ اون عکس با Crystal Report هم مشکل پیدا میکنی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    من با OLE که کار کردم جواب نداد ولی SQL Connection و SQL DB کامل جواب داد با وجود اینکه در هر دو روش به یک شکل کد زده شده و فقط نوع Connection فرق داشته.

    ولی اگر مقدور پیشنهاد میکنم که از SQL DB و SQL Connection استفاده کن.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306
    خوب ممنون از همه .
    من نوع پارامتر رو VarBinary انتخاب کردم . تصویر رو هم بصورت آرایه ای از بایت اضافه کردم به پارامتر و جواب داد .

    باز هم ممنونم .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    برای ذخیره ی عکس در دیتابیس باید اول عکستو از طریق برنامه به آرایه ای از بایت ببری، اینطوری :
    //Define this Function for convert Image To byte array
    protected byte[] ReadBitmap2ByteArray(string fileName)
    {
    using(Bitmap image = new Bitmap(fileName))
    {
    MemoryStream stream = new MemoryStream();
    image.Save(stream, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp);
    return stream.ToArray();
    }
    }

    بعد باید عمل Insert رو انجام بدی، اینطوری :

    //Define this function for Save Image To Database
    protected void StoreBlob2DataBase(byte[] content)
    {
    SqlConnection con = sqlConnection1;
    con.Open();
    try
    {
    // insert new entry into table
    SqlCommand insert = new SqlCommand(
    "insert into tableName (ImageField) values (@image)",con);
    SqlParameter imageParameter =
    insert.Parameters.Add("@image", SqlDbType.Binary);
    imageParameter.Value = content;
    imageParameter.Size = content.Length;
    insert.ExecuteNonQuery();
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }

    موفق باشید

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    .
    .
    .
    بعد باید عمل Insert رو انجام بدی، اینطوری :

    .
    .
    .
    موفق باشید
    برای بازیابی چیکار باید کرد؟مثلا توی یه picBox نشونش بده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    راههای زیادی وجود داره ولی اول باید برعکس عمل قبلی رو انجام بدی، یعنی از آرایه ای از بایت ببری به Image، اینطوری :

    CurrencyManager cm =(CurrencyManager)BindingContext[dt];
    DataRowView drv = (DataRowView) cm.Current;
    byte[] content = (byte[])drv["fieldName"];
    MemoryStream stream = new MemoryStream(content);
    Bitmap image = new Bitmap(stream);
    pictureBox1.Image = image;

    دقت کن در خط اول، متغیر dt از نوع DataTable هست که دیتاگریدت بهش بایند شده.

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    46

    ذخیره عکس در پایگاه اکسس با oledb

    کد مربوط به باز کردن عکس
    openFileDialog1.ShowDialog();
    textBox1.Text = openFileDialog1.FileName;
    pictureBox1.Image =
    Bitmap.FromFile(openFileDialog1.FileName);
    کد مربوط به ذخیره در اکسس

    MemoryStream s ;
    s =
    newMemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(s,System.Drawing.Imaging.
    ImageFormat.Bmp);
    DataRow dr = ds.Tables[0].NewRow();
    dr[
    "name"] = "dskkdsjkdsj";
    dr[
    "pic"] = s.ToArray();
    ds.Tables[0].Rows.Add(dr);
    da.Update(ds);


    کد مربوط به باز کردن عکس از پایگاه اکسس

    object o = ds.Tables[0].Rows[0]["pic"];
    MemoryStream s;
    s =
    newMemoryStream( (byte[])(o));
    pictureBox2.Image =
    Bitmap.FromStream(s);

    هرکی مشکل داشت بگید تا رفع کنم با تشکر از استاد گلم آقای مرجوی

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    46
    به در خواست دوستان برنامه را در سایت گذاشتم در ضمن در پاسخ به نوع نوع فیلد باید از نوع ole object باشد
    دانلود فایل
    http://www.savefile.com/files/770773
    لطفا نظر هم بدین چون همینطوری این را کشف نکردم حداقل 2ماه کار کردم

  17. #17
    نقل قول نوشته شده توسط fakhredin مشاهده تاپیک
    سلام
    فیلد عکس در دیتابیس باید از چه نوع تعریف بشه
    در SQL از نوع باینری و از نوع image می توانید ذخیره کنید. در اکسس فکر می کنم از نوع OLEObject باشه

  18. #18
    مرسی
    آیا در SQL هم از همین روش باید استفاده کنم
    اگه فرق می کنه لطفا یه مثال کوچولو بزارید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324

    string cnStr = "workstation id=ComputerName;packet size=4096;integrated security=SSPI;initial catalog=DBName;persist security info=False";
    SqlConnection cn;


    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms,pictureBox1.Image.RawFor mat);
    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
    ms.Close();

    cn = new SqlConnection(cnStr);
    SqlCommand command = new SqlCommand("INSERT Into pictures(pic) Values(@Picture)", cn);
    command.Parameters.Add(new SqlParameter("@Picture",SqlDbType.Image)).Value = arrImage;
    cn.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();

  20. #20
    تایپ فیلدت رو از نوع(varbinary(MAX قرار بده برای ذخیره تصویر میتونی از کد زیر استفاده کنی

    if (picturefilename != "")
    {
    FileStream stream = new FileStream(picturefilename, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    BinaryReader reader = new BinaryReader(stream);
    byte[] photo = reader.ReadBytes((int)stream.Length);
    reader.Close();
    stream.Close();
    sqlCommand1.Parameters.Add("@picture", SqlDbType.VarBinary, photo.Length).Value = photo;
    }
    else
    sqlCommand1.Parameters.Add("@picture", SqlDbType.VarBinary).Value = SqlBinary.Null;

    و برای خواندن اطلاعات و نشون دادن اون تو یه picturebox از کد زیر :

    sqlCommand1.CommandText = "select picture from table";
    dr = sqlCommand1.ExecuteReader(CommandBehavior.Sequenti alAccess);
    if (dr.HasRows)
    {
    dr.Read();
    if (!dr.IsDBNull(0))
    {
    SqlBytes bytes = dr.GetSqlBytes(0);
    picturebox.Image = Image.FromStream(bytes.Stream);
    }
    else
    picturebox.Image = null;
    }

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    این کد رو میتونی در رویداد dataGridView_selectedindexChanged بنویسی :
    DataTable dt = ds_GozareshParvande1.Tables["Gozaresh_Parvande"];

    DataRow newrow = dt.Rows[dataGridView1.CurrentCell.RowIndex];
    if (newrow["pic"] != System.DBNull.Value)
    {
    byte[] content = (byte[])newrow["pic"];
    MemoryStream stream = new MemoryStream(content);
    Bitmap image = new Bitmap(stream);
    pictureBox_madadjoo.Image = image;
    }
    else
    pictureBox_madadjoo.Image = Image.FromFile("null.jpg");

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Smile کد کامل ذخیره و بازیابی عکس از sql

    با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر مخصوص از دو دوست عزیزمون iranrose63 و hdv212
    خود من برای ذخیره عکس در پایگاه داده و بازیابی اون و نمایش در یک pictureBox با کمک مطالب موجود در این تایپیک و صرف وقت چند ساعته تونستم این کار رو انجام بدم
    و خواستم کد اون رو اینجا قرار بدم که دوستانی که مثله من تازه شروع به کار کردن و احتیاج به توضیحات تکمیلی و بالاخص کد کامل برنامه دارن بتونن از این مطلب استفاده کنن.
    البته جا داره دوباره بر این موضوع تاکید داشته باشم که این کد برگرفته از مطالب دوستان در همین تایپیک می باشد و دوباره ازشون کماله تشکر رو دارم.
    کد های بخش اضافه کردن عکس:
    لازم به توضیح که برای تعیین نوع فیلد photo در پایگاه داده من هر دو نوع image و varbinary max
    رو امتحان کردم و ظاهرا مثله هم جواب دادن
     using System;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.IO;
    using System.Drawing;
    namespace BlobSQLCETest
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    private System.Windows.Forms.PictureBox PictureBox1;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void AddEmployee(string photoFilePath, string connectionString)
    {
    byte[] photo = GetPhoto(photoFilePath);
    {
    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Data Source=taba;Initial Catalog=webdata;Integrated Security=True;");
    SqlCommand command = new SqlCommand("INSERT INTO Table2 (Photo) " + "Values(@Photo)", objConnection);
    command.Parameters.Add("@Photo", SqlDbType.Image, photo.Length).Value = photo;
    objConnection.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    }
    }
    private byte[] GetPhoto(string filePath)
    {
    FileStream stream = new FileStream(filePath, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    BinaryReader reader = new BinaryReader(stream);
    byte[] photo = reader.ReadBytes((int)stream.Length);
    reader.Close();
    stream.Close();
    return photo;
    }
    private void b_insert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    AddEmployee(@"C:\photo1.jpg", @"Data Source='C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data\webdata.mdf'");




    کدهای بخش بازیابی و رویت عکس
        private void showphoto()
    {
    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Data Source=taba;Initial Catalog=webdata;Integrated Security=True;");
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT photo FROM Table2";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Table2");
    DataView objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["Table2"]);
    objConnection.Open();
    byte[] arrPicture = ((byte[])(objDataSet.Tables[0].Rows[0][0] ));
    MemoryStream ms = new MemoryStream(arrPicture);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);
    PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.CenterImage;
    PictureBox1.BorderStyle = BorderStyle.Fixed3D;
    PictureBox1.BringToFront();
    }
    private void b_show_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    showphoto();
    }


    }


    امیدوارم این مطب برای دوستان مفید واقع شه.

  23. #23

    ببین بدردت میخوره؟

    اینو ببین به دردت میخوره؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24
    نقل قول نوشته شده توسط babak23 مشاهده تاپیک
    من میخوام که یه عکس تو اسکنر را از طریق برنامم اسکن کنم و تو بانک اطلاعاتی sql
    ذخیره کنم
    در مورد اسکن یه سر به لینک زیر بزن شاید بدردت بخوره
    http://www.codeproject.com/dotnet/wi...tingdotnet.asp

    در مورد ذخیره عکس در db هم می تونی از لینک زیر استفاده کنی
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=74432

  25. #25

    اینم را ه حل

    فکر کنم بدرت بخوره البته من تست نکردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26
    این هم لینک pdf آموزش. امیدوارم به درد بخوره
    http://fmanstar.tripod.com/programing/saveImToDB.htm

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    ذخیره ی Image در SQL بصورت Binary

    دوستان من میخوام Image رو تو SQL بصورت باینری ذخیره کنم بعد دوباره بخونمش و تو فرمم نشونش بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید . ممنون میشم که یه راهکارم واسه ذخیره عکس وقتی زیاده بدین . منظور اینکه اصلا ذخیره تو DataBase درسته ؟ چون یه بحث دیگه ای که هست نمیخوام کاربری که داره از سیستم استفاده میکنه به عکسا دسترسی داشته باشه ( اینو گفتم که نگین مسیر عکس تو DB ذخیره کنم و خود عکسارو تو یه فلدر رو Hard )
    ممنون

  28. #28
    در پست اول تاپیک زیر یک نمونه کد ذخیره در دیتابیس هست . هر چند این کد مربوط به وب اپلیکشن هست ولی روال ذخیره با ویندوز اپلیکیشن فرقی نمی کنه .

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64042

  29. #29
    در لینک زیر یک نمونه برنامه بسیار عالی با نامه "ذخیره و بازیابی عکس و چاپ آن " هست که تمام سوالاتون رو جواب میده :

    https://barnamenevis.org/showth...t=64210&page=4

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    خطا در ذخیره باینری عکس

    سلام این تکه کد من وظیفش اینه که عکس را بصورت باینری تو SQL ذخیره کنه . ولی یه خطا میده :
    خطا : string or binary data would be truncated



    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    SqlConnection con=new SqlConnection("server=(local);trusted_connection=y es;database=pubs;");
    string strSQL = "INSERT INTO TBLImage (ID,Name,Picture) VALUES (@ID,@Name,@Picture)";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(strSQL, con);
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@Name", SqlDbType.Char, 50)).Value = textBox2.Text;
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@Picture", SqlDbType.Binary)).Value = arrImage;
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@ID", SqlDbType.Char, 50)).Value = textBox3.Text;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  31. #31
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    ببینید لینک زیر کمکی می کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=63067
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  32. #32
    فکر کنم خطا مال موقعیه که مقادیر ارسالی به بانک با فیلدهای جدول تطابق نداشته باشند.
    ببینید شاید مال حروف بزرگ وکوچیک فیلدهای بکار رفته در کد باشه.
    در ضمن شما اولین کسی هستی که با این مشکل در برنامه فوق مواجه می شی.
    برنامه رو دوباره تست کردم مشکلی نداشت.

  33. #33
    در خط نهم برنامه تان باید از نوع varbinary استفاده کنید نه از نوع binary

  34. #34
    علی جان کدی رو که در لینک زیر نوشتم برا ذخیره و بازیابی هر نوع فایلی هست. (فایل رو بصورت باینری در بانک میریزه و می خونه) فقط کافیه هنگام بازیابی و ذخیره فایل بر روی هارد ، پسوند مورد نظر رو بهش بدید.
    https://barnamenevis.org/showth...t=87164&page=2

  35. #35
    من هدفم اینه که عکس و فیلم رو فقط ادرسشون رو درون database ذخیره کنم. مثلا یک رکورد که مشخصات یک خانه است ممکنه چندین عکس و فیلم داشته باشه؟ حالا چطور میتونم از طریق برنامه این عکس ها و فیلم ها رو با picture viewer ویندوز و windows media player همه رو با هم باز کنم؟
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    علی جان کدی رو که در لینک زیر نوشتم برا ذخیره و بازیابی هر نوع فایلی هست. (فایل رو بصورت باینری در بانک میریزه و می خونه) فقط کافیه هنگام بازیابی و ذخیره فایل بر روی هارد ، پسوند مورد نظر رو بهش بدید.
    https://barnamenevis.org/showth...t=87164&page=2

  36. #36

    Cool ذخیره عکس در دیتا بیس

    دوست عزیز براتون یه نمونه برنامه کوچیک جهت Load و Save کردن عکس به SQL Server رو ضمیمه کردم. اول از همه در قسمت Load فرم Connection String رو ست کنین و نام جدولی که می خواین استفاده کنین در Query های این برنامه تنظیم کنین :

    [attach]
    13134
    [/attach]
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    135

    چگونگی ذخیره یک عکس در بانک و بازیابی آن؟

    در بانک اطلاعاتی یک فیلد از نوع OLE Object درست کردم که عکس در خود دخیره می کند
    برای این کار یک متغییر از نو ع Object در C#‎ استفاده کرده ام بعد در موقع خودن این فیلد دچار مشکل هستم

    pictureBox1.Image = ds.background

    background
    متغییر از نوع Object است در این خط error می دهد
    برای convert به عکس از چه متدی باید استفاده کرد که این عکس را نمایش بده.
    در background خود عکس دخیره است که از بانک خونده می شود

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    اگه درست سوالتون رو متوجه شده باشم
    در مورد ذخیره عکس در پایگاه داده معمولا اون رو به بایت تبدیل می کنن و سپس ذخیرش میکنن
    نوع فیلد رو Image و یا باینری می گیرن

    کد ذخیره کردن
             //تبدیل  عکس به بایت
    if (file_photo_patch != "")
    {
    Byte[] bytes = File.ReadAllBytes(@file_photo_patch);
    objCommand_information.Parameters.Add("@Photo", SqlDbType.Image).Value = bytes;
    }
    else
    {
    objCommand_information.Parameters.Add("@Photo", SqlDbType.Image).Value = DBNull.Value;
    }


    و برای بازیابی اون و نمایش در یک picbox
           //نمایش عکس
    void show_photo()
    {
    if (datagridview1.CurrentRow.Cells[13].Value != DBNull.Value )
    {
    byte[] arrPicture = ((byte[])(this.datagridview1.CurrentRow.Cells[13].Value));
    MemoryStream ms = new MemoryStream(arrPicture);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);
    }
    }



    امیدوارم جواب سوالتون باشه
    البته از امکان جستجو سایت هم بتونید استفاده کنید ، بسیار مفیده

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار raminsalemi
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    بازیابی عکس از بانک

    با سلام دوست عزیز از کد زیر استفاده کن
    CurrencyManager cm = (CurrencyManager)BindingContext[dt];
    DataRowView drv = (DataRowView)cm.Current;
    byte[] content = (byte[])drv["pimage"];
    MemoryStream stream = newMemoryStream(content);
    Bitmap image =
    new Bitmap(stream);
    pictureBox1.Image = image;


  40. #40
    کاربر دائمی آواتار raminsalemi
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    ذخیره عکس در بانک

    دوست عزیز برای ذخیره عکس در بانک با ید1-عکس با فرمت Bmpباشه 2- با یه کنترل openfiledialogeعکس روانتخاب کن و کد زیر رو برای ذخیرش بنویس البته این یک مثاله که من برای برنامه خودم نوشتم تو می تونی عوضش کنی
    if (FullPath != null)
    {



    SqlConnection con =
    new SqlConnection("server=localhost;UID=sa;password=;database=pictur e");
    con.Open();

    SqlCommand cmd =
    new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText =
    @"insert into TableP values (@pimage)";


    cmd.Parameters.Add(
    @"pimage", SqlDbType.Image, 1000000);
    cmd.Prepare();
    byte[] imageImageData = null;
    byte[] imagebytes = null;
    FileStream fs = newFileStream(FullPath, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    BinaryReader br = newBinaryReader(fs);
    imagebytes = br.ReadBytes(
    Convert.ToInt32(fs.Length));
    imageImageData = imagebytes;


    cmd.Parameters[
    @"pimage"].Value = imagebytes;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    }

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •