نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: غیب شدن فرم وسط اجرای برنامه!!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    158

    غیب شدن فرم وسط اجرای برنامه!!

    سلام
    یه برنامه با C#‎‎ 2008 نوشتم که اول یه صفحه لاگین باز می شه و کاربر که اطاعات رو وارد کرد بسته به نوع کاربر وارد صفحه مدیریت یا کاربر عادی می شه و visible بودن صفحه لاگین false می شه. صفحه مدیریت سالمه اما صفحه کاربر عادی یه هو وسط اجرا غیب می شه!! البته توی تاسک بار ویندوز هنوز آیکنش هست اما روی مونیتور دیده نمی شه.
    کسی از بزرگواران می تونه کمک کنه که چه کار باید کرد تا غیب نشه؟
    دو تا دکمه روی فرم هست که گاهی کاملا بدون دلیلی که من بفهمم با زدن یکیش این جوری می شه. (البته بدون کلیک کردن اونا هم این اتفاق می افته) توی رویداد کلیک یکی از دکمه ها ازدستور
    this. visible=true
    هم استفاده کردم و فایده نداشت.

    در ضمن یه مدت FormBorderStyle رو None کرده بودم، فکر کردم شاید به اون مربوط باشه، حالا fixed singe کردم و هنوز همون جوریه

    از توجه و کمکتون ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: غیب شدن فرم وسط اجرای برنامه!!

    فرمتو به جای hide ,visible کن ببین درست میشه اگه نشد برنام رو ضمیمه کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار alishokr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    48

    نقل قول: غیب شدن فرم وسط اجرای برنامه!!

    با عرض سلام .
    در فرم لاگین ، بعد از اینکه کاربر تایید شد ، آیا داخل فرم لاگین فرم جدید رو new کرده و نشون میدید یا نه ؟
    مثال زیر رو در نظر بگیرید :

    private void btnLogin_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txUsername.Text == "A" && txPass.Text == "B")
    {
    frmMain m = new frmMain();
    frmMain.Show();
    }
    }


    اگر روش بالا رو استفاده میکنید ، بنظرم بهتر باشه ، نمایش فرم اصلی رو از طریق کلاسی که متد main در اون قرار داره (بطور معمول program) قرار بدید .

  4. #4

    نقل قول: غیب شدن فرم وسط اجرای برنامه!!

    سلام،
    وقتی کاربر Login کرد باید فرم Login بسته شه یعنی حافظه اشغال شده اون پس گرفته بشه. شما باید از کلاس ApplicationContext استفاده کنی. تو این کلاس می شه کاری کرد که اگه فرم اولیه بسته شد فرم دیگه ای نمایش داده شه. نمونه:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...oncontext.aspx
    امیدوارم کمکت کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •