نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل عجیب با جدول access

  1. #1

    مشکل عجیب با جدول access

    من نمی دونم چرا بعد از درج اطلاعات در dataset در جدول access بطور نامرتب ذخیره میشه
    یعنی مقادیر که به ستون ها در برنامه داده ام بطور جابجا شده در جدول ذخیره میشه
    مثلا مقدار فیلد id در دیتا ست 100 است ولی در جدول مقدار دیگه میگیره.

  2. #2
    این کد رو ببینید:
    تابع یک:
    private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    DataRow dr;
    try
    {
    ds1.Clear();
    for (int i=0;i<50;i++)
    {
    dr=ds1.TimeTableCourse.NewRow();
    dr["TeacherID"]=0;
    dr["LessonID"]=-1;
    dr["Code"]=0;
    dr["Repeatation"]=222;
    dr["ClassNumber"]=333;
    ds1.TimeTableCourse.Rows.Add(dr);
    }
    }
    catch (Exception err)
    {
    MessageBox.Show(err.ToString());
    }
    ‍‌
    ‍}
    در تابع فوق 50 تا رکورد به یک دیتا ست اضافه شده
    حالا در تابع 2 این اطلاعات رو می خوام ذخیره کنم به این صورت:

    try
    {
    da.InsertCommand.CommandText="INSERT INTO TimeTableCourse ([LessonID],[TeacherID],[Code],[Day],[Houre],[ClassNumber],[Repeatation])VALUES (?, ?, ?, ?, ?,?,?)";
    da.Update(ds1);
    }
    catch(Exception err)
    {
    MessageBox.Show(err.ToString());
    }

    حالا خروجی رو در جدول اکسس نگا کنید:

    مشکل چیه؟چرا فیلد ها جابجا ذخیره میشن؟؟؟؟
    بیش از 24 ساعته که این مشکل هنوز حل نشده.!






    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    هیچکی نیست جواب بده!
    در ضمن Access 2003 دارم.

  4. #4
    TableMapping دیتا آداپترتو چک کن.
    در ضمن ببین ترتیب فیلد هایی که در دستور Insert نوشتی به ترتیب فیلد های دیتا ستت هست یا نه؟شاید کمک کنه

  5. #5
    با تشکر
    tablemapping چطوری نتظیم میشه؟
    گزینه دوم هم جواب نداد.

  6. #6
    TableMappings یک پراپرتی برای Data Adapter ها است که فیلد های دیتابیس رو به فیلد های دیتاست map (مرتبط) میکنه.در پنل Properties آداپترت در گروه Mapping میتونی پیداش کنی و راحت تغییرش بدی

تاپیک های مشابه

  1. معرفی کتب آموزشی MS Access
    نوشته شده توسط koli در بخش Access
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. کدنویسی در access
    نوشته شده توسط noosha_t در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:27 عصر
  3. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •