نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

  1. #1

    انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

    با سلام

    من یک کامپوننت برای وارد کردن تاریخ درست کردم و می خوام وقتی کاربر در TextboxYear چهار عدد را وارد کرد انتخاب از کامپوننت خارج شده و Tab به بعدی منتقل شود

    یعنی با وارد شدن 4 عدد event Leave مربوط به Textbox فراخوانی شود

    لطفا راهنمایی کنید که کد هاش رو به چه صورتی باید بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله nimam2008 : شنبه 29 آبان 1389 در 18:06 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamidreza20
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    زیر این سقف کبود...
    پست
    220

    نقل قول: انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

    نقل قول نوشته شده توسط nimam2008 مشاهده تاپیک
    با سلام

    من یک کامپوننت برای وارد کردن تاریخ درست کردم و می خوام وقتی کاربر در TextboxYear چهار عدد را وارد کرد انتخاب از کامپوننت خارج شده و Tab به بعدی منتقل شود

    یعنی با وارد شدن 4 عدد event Leave مربوط به Textbox فراخوانی شود

    لطفا راهنمایی کنید که کد هاش رو به چه صورتی باید بنویسم
    سلام دوست عزیز

    در رویداد textchang تکست باکس TextboxYear کد زیر را وارد کنید :
     private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text.Length == 4)
    textBox2.Select();
    }

    شما نام تکست باکس ها را خود تغییر بده.
    من فرض کردم دو تکست باکس دارم که اگر در اولی 4 کاراکتر وارد شد به دومی می رود.

    التماس دعا...

  3. #3

    نقل قول: انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

    مرسی از راهنماییت ولی همونطور که گفتم این یک کامپوننته که قراره در برنامه استفاده بشه و از قبل معلوم نیست که بعد از کامپوننت چه چیزی select می شه و textboxYear در کامپوننت هم آخرین چیزی هست که کاربر باید داخل آن اطلاعات را وارد کند
    من می خوام که بعداز وارد کردن 4 تا عدد textbox رو ترک کنه که طبیعتا اگه بتونه این کار رو انجام بده خودبخود به tab بعدی منتقل می شه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamidreza20
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    زیر این سقف کبود...
    پست
    220

    نقل قول: انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

    میشه کدتون رو بزارید ببینم چیه دقیقا چه لزومی به این کار است؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

    یه تابعی بود که درست یادم نیست اما فکر کنم این جوری بود
    select.nextcontrol(true,true,true,true)
    و خودش میرفت کنترل بعدی بر اساس شماره تب

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: انتقال tab بعد از وارد کردن عبارت موردنظر

     private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text.Length == 4)
    SendKeys.Send("{Tab}");
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •