نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کامپایلر قادر به کشف خطاهای sql نیست ؟

  1. #1

    کامپایلر قادر به کشف خطاهای sql نیست ؟

    سلام

    من زمانی که در C#‎ برای sql server برنامه می نویسم کامپایلر قادر به کشف خطاهای sql server نیست به نظر شما مشکل چیست؟ونیز اجازه ی استفاده از
    sqlcommand object.executenonequery()
    را نمی دهد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: کامپایلر قادر به کشف خطاهای sql نیست ؟

    کامپایلر C#‎ که اصلا دستور sql رو کامپایل نمیکنه.
    با اون مثل رشته رفتار میکنه و تا زمانی که نوبت اجرای اون دستور تو sqlserver نشده خطا نمیده

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: کامپایلر قادر به کشف خطاهای sql نیست ؟

    دوست عزیز؛ کامپایلر #C فقط با دو خاصیت Typed بودن و Static Typed بودن ساختار زبان #C ؛ کدهای نوشته شده با این زبان را به IL یا Intermediate Language تبدیل میکنه. ( البته غیر از Dynamic Dispatch )
    زمانی که یه رشته Command به SQL Server Database Engine ارسال میشه؛ اگه قابل اجرا نباشه ؛ Exception ای از طرف SQL Server پرتاب میشه؛ که Net Framework. اون رو میگیره و تو برنامه در اختیارتون قرار میده.
    این روال کاره

  4. #4

    نقل قول: کامپایلر قادر به کشف خطاهای sql نیست ؟

    سلام،
    شما تراکنش های مورد نظر را(مانند فراخوانی متد SqlCommand.ExecuteNonQuery) در بلوک try..catch..finally انجام داده و SqlException را Handle کنید، این کلاس دارای پروپرتی به نام Errors می باشد که لیست خطاهای بازگردانده شده از طرف SQL Server را به شما می دهد،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •