نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command در #C

    سلام
    من با قطعه کد زیر میخوام اس ام اس فارسی ارسال کنم ولی تو گوشی حروف به صورت درست نمایش داده نمیشن !
    میشه راهنماییم کنید که اشکال کارم کجاست ؟
    متشکرم
     serialPort1.BaseStream.Flush();

    string cb = char.ConvertFromUtf32(26);

    System.Threading.Thread.Sleep(2000);

    this.serialPort1.Write("AT+CMGF=1\r");
    this.serialPort1.Write("AT+CSCA=servicecenter\r\n" );//Ufone Service Center

    this.serialPort1.Write("AT+CSCS=\"" + "HEX" + "\"\r\n");
    this.serialPort1.Write("AT+CSMP=\"" + 1 + "," + 167 + "," + 0 + "," + 8 + "," + "\"\r\n");
    this.serialPort1.Write("AT+CMGS=\"" + textBox1.Text + "\"\r\n");// message sending
    this.serialPort1.Write(textBox2.Text + cb);//message text

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد #C

    دوست عزیز برای ارسال فارسی می بایست ابتدا حروف فارسی رو به ازای کد PDU تبدیل کنی

     

    AT+CMGF=0 //Set PDU mode
    AT+CSMS=0 //Check if modem supports SMS commands
    AT+CMGS=23 //Send message, 23 octets (excluding the two initial zeros) >0011000B916407281553F80000AA0AE8329BFD4697D9EC37< ctrl-z>


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد #C

    خب کد تبدیل کردم اونم این هست 06450631062D06280627 که تو تکست باکس مینویسم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد #C

    دوست من سلام
    الان مشكل كجاست ؟ ارسال ميشه و درست نمايش نميده يا اينكه نه اصلا ارسال نمي كنه؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد #C

    سلام
    ارسال میشه و درست نمایش نمیده !

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد #C

    توی سایت یک نمونه برای ساخت بسته PDU هست که من تست کردم و درست جواب میده . از اون استفاده کن.
    بازم تست کن .
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    توی سایت یک نمونه برای ساخت بسته PDU هست که من تست کردم و درست جواب میده . از اون استفاده کن.
    بازم تست کن .
    موفق و پیروز باشید
    سلام
    تو کدوم سایت ؟ میشه لینک بزارین ؟
    متشکرم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد #C

    خوب آقای باهوش، وقتی تست کردی و شد، لینک یا نمونه کدش رو بزار که دنبالش نگردیم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال sms فارسی با at command
    نوشته شده توسط negar442 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 22:12 عصر
  2. سوال: ارسال اس ام اس فارسی با AT Command
    نوشته شده توسط Tiam121 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 13:08 عصر
  3. مشکل در برنامه ارسال sms یا دستورات at command
    نوشته شده توسط خسرو خان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 16:34 عصر
  4. مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد C#‎‎
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 18:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •