نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشكل با dispose

  1. #1

    مشكل با dispose

    سلام .
    وقتي مي خوام يه فرمو براي بار دوم باز كنم ، با متد Show يا ShowDialog
    اين خطا رو مي گيره .
    Cannot access a disposed object.
    Object name: 'frmBolbring'
    نمي تونه به متد disposed دسترسي پيدا كنه نمي دونم ، چرا ؟
    خيلي ممنون مي شم جواب بديد .
    .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مشكل با dispose

    خوب شما نمونه ای که از frmBolbring ساخته بودید رو قبلا Close کردید و از بین بردید

  3. #3

    نقل قول: مشكل با dispose

    مي شه لطفاً بيشتر توضيح بديد ؟

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: مشكل با dispose

    نقل قول نوشته شده توسط e.Rezaei مشاهده تاپیک
    مي شه لطفاً بيشتر توضيح بديد ؟
    وقتی فرمی رو کریت میکنید،بند و بساطش میره توو قسمتی از حافظه.
    وقتی هیدن میکنی،چیزی از حافظه پاک نمیشه.
    فرم رو کلوز کنی،چیزی از حافظه پاک نمیشه،اشاره به اون قسمت حافظه پاک میشه.
    فرم رو دیسپوز کنید،حافظه و اشاره پاک میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مشكل با dispose

    ببینید همچین کدی رو در نظر بگیرید:

    Form2 frm = new Form2();
    frm.Dispose();
    frm.Show();

    یا

    Form2 frm = new Form2();
    frm.Close();
    frm.Show();


    توی کدهای بالا از یک متد شیی که از "بین رفته" استفاده شده .
    متدهای close و Dispose منابع سیستمی اختصاص داده شده برای آبجکت ما رو آزاد ،و در نهایت آبجکت ما رو نابود می کنند .
    شما از یک شی نابود شده درخواستی کردید .
    موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •