نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO ??

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Question نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO ??

    سلام دوستان و اساتید گرامی .

    چطور باید اطلاعات یک جدول از دیتابیس رو به جدول مشابه دیتابیس دیگر که توسط پسورد محافظت میشود انتقال داد ؟

    من از کد زیر استفاده میکنم. در صورتی که بانک مقصد پسورد نداشته باشه در ست عمل میکنه، اما وقتی پسورد داشته باشه با پیغام خطای "پسورد صحیح نیست" مواجه میشوم .

     "INSERT INTO Table1 IN " & Chr(34) & App.Path & "\DATA.mdb" & Chr(34) & " SELECT * FROM Table1"
    لطفا راهنمایی بفرمایید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    Lightbulb نقل قول: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO

    سلا دوست عزیز
    شما که خودت استادی اما این کد زیاد جالب نیست

    می تونی خیلی راحت تر اینکارو انجام بدی
    اول هر دو تا بانک رو باز کن
    بعد به وسیله ی این دستور اس کیو ال این کارو انجام بده:


    INSERT INTO table_2
    SELECT * FROM table_1
    LIMIT 10
    ON DUPLICATE KEY UPDATE table_2.id = table_2.id
    موفق باشی

    من قبلا یه همچین پروژه ای رو انجام دادم و برای اینکه اذیت نشی قسمت داپلیکیت و لیمیت هم برات نوشتم

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO

    سلام .

    kitcat_m18 عزیز از پاسختون ممنون اما انگار منظورم رو خوب متوجه نشدید.

    بنده فکر می کنم مشکل در سینتکس کدی هست که نوشتم ، چون فقط در صورتی که بانک مقصد پسورد داشته باشه پیغام خطا میده !

    قابل ذکر هست که برای دستورات دیگه مانند DELETE یا ... همچین مشکلی پیش نمیاد ! فقط وقتی که از INSERT INTO استفاده میکنم با خطای Password Not Valid... مواجه میشم .

    در ضمن در این مورد استفاده از دستورات UPDATE و Limit نیاز نیست .

    با تشکر .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO

    با سلام مجدد خدمت دوست خوبم butterfly8528

    بله حق با شماست من درست متوجه مشکل شما نشده بودم،

    به عنوان عذر خواهی یه سورس برات آماده کردم که جواب سوالت توش هست.

    تو این نمونه که نوشتم دو شیوه آموزش داده شده:
    وارد کردن اطلاعات از دیتابیس بدون پسورد به دیتابیس پسورد دار با استفاده از دستورات SQL
    وارد کردن اطلاعات از دیتابیس پسورد دار به دیتابیس بدون پسورد با استفاده از دستورات SQL

    یه کمی کد ها رو تغییر بدی می تونی هر دو دیتا بیس رو هم پسورد دار در نظر بگیری و عمل وارد کردن اطلاعات رو داخلشون انجام بدی

    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 در 11:08 صبح

  5. #5

    نقل قول: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO

    دورد
    من تو برنامم از microsoft ado control استفاده می کنم.
    حالا چطوری می تونم با این کامپوننت محتویات یک فایل اکسس رو به یک فایل دیگه که کاملا از نظر ساختاری مشابه هستند بفرستم.

    وقتی از کد زیر استفاده می کنم روس recordset.refresh خطای operation is not allowed when the object is closed رو میده ولی کار انتقال انجام میشه.
    حالا چطوری جلوی این خطا رو بگیرم؟


    With ad2
    .ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\mdb2.mdb"
    ..RecordSource = " INSERT INTO codeTel IN '" & App.Path & "\code.mdb' SELECT * FROM CodeTel1"
    .refresh
    end with

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201

    نقل قول: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO

    دوست من همین پاسخی که در بالا داده شده رو لطفا در نظر بگیرید حالا من میخوام توی اون جدولی که اطلاعات رو میخوام بریزم (بانک مقصدم) پسورد هم داره
    چکار باید بکنم
    (درضمن اون خطایی که دوستمون گفتن برای من هم میده)
    این پست هم https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1164342 خوبه ولی با RS و روشی پیچیده نوشته شده و قالهای ULD کاررو مشکلتر میکنن
    میخوام اگر میشه همین کد فوق رو که با ADODC هست راهنمایی م کنید که بتونم استفاده کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201

    نقل قول: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO

    کیست که مرا یاری کنددددد لدفاااا

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •