نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساختن جدول موقت

  1. #1

    Question ساختن جدول موقت

    سلام
    من یک جدول تو بانکم دارم میخام موقع نمایش و گزارش گیری هر بار تعدادی از فیلدهای جدول اصلی (نه همه آنها) رو در یک جدول موقت قرار بدم و نشون بدم.ممنون میشم اگه دوستان نحوه ساختن جدول موقت و انتخاب فیلدها رو نشون بدن.

  2. #2

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    از این برای ساخت جدول موقت استفاده کن


    <?php
    $locahost="localhost";
    $user="root";
    $pass="";
    $db="test";
    $table="report";
    $link=mysql_connect($localhost,$user,$pass)or die(mysql_error());
    mysql_select_db($db);
    $sql="CREATE TABLE `$table` (
    id int(10) not null auto_increment,
    Name varchar(50),
    Address char(50),
    City char(50),
    Country char(25),
    Birth_Date date,
    primary key(id)
    )";
    $result=mysql_query($sql,$link)or die(mysql_error());
    if($result){
    echo "$table create";
    }
    ?>


    از این هم برای حذفش

    <?php
    $locahost="localhost";
    $user="root";
    $pass="";
    $db="test";
    $table="report";
    $link=mysql_connect($localhost,$user,$pass)or die(mysql_error());
    mysql_select_db($db);


    $del="drop table if exists `$table`";
    $result=mysql_query($del,$link)or die(mysql_error());
    if($result)
    echo "$table deleted";
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    درود دوست عزيز
    جواب شما رو funpatogh داد و من يه سوال داشتم
    ميشه بگي فايده اين كاري كه ميكني چيه؟

  4. #4

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    تا جایی که من میدونم جدول موقت جدولیه که بعد از ساختش احتیاج به حذفش نیست و در بانک اطلاعاتی ذخیره نمیشه و با قطع ارتباط با سرور خود به خود از بین میره و ساختنش همون طوری که دوستمون در بالا نوشتند هست با این تفاوت که بعد از عبارتCREATE کلمه TEMPORARY رو میگزاریم .
    حالابهتره سوالم رو اینطوری بگم -> چطور میشه جدول اصلیم منهای چند فیلد خاص از اون رو در داخل جدول موقتی کپی کنم؟

  5. #5

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    دستور INSERT با دستور SELECT خیلی خوب ترکیب میشه. مثلا:
    INSERT INTO `newTable` (`col1`, `col2`, `col3`) SELECT `col10`, `col5`, `col0` FROM `oldTable`;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    Question نقل قول: ساختن جدول موقت

    ببخشید میشه گفت این اسکریپت آمارگیر تعداد افراد انلاین هم از این روش استفاده کرده؟
    <?php
    //دو تا فیلد داریم با نام های ip datum
    //و جدول هم online
    mysql_connect("localhost","root","") or die();
    mysql_select_db("mysql_database") or die();

    $datume= date("U");
    $datumex=$datume-600;

    $tojvip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"];

    $query1 = "DELETE FROM online where ip='$tojvip'";
    $result1 = mysql_query($query1) or die();

    $query2 = "DELETE FROM online where datum<$datumex";
    $result2 = mysql_query($query2) or die();


    $query = "INSERT into online VALUES ('$tojvip','$datume')";
    $result = mysql_query($query) or die();

    $resultkolk = mysql_query("SELECT * FROM online");
    $num_rowskolk = mysql_num_rows($resultkolk);


    echo "اعضاء آنلاين: $num_rowskolk"
    ?>


  7. #7

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    اینتو table از نوع موقت نیست بلکه اطلاعات مدام در حال delete insert هستند

  8. #8

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    دستور INSERT با دستور SELECT خیلی خوب ترکیب میشه. مثلا:
    INSERT INTO `newTable` (`col1`, `col2`, `col3`) SELECT `col10`, `col5`, `col0` FROM `oldTable`;
    دوست من این کدی رو که داددی تست کردم جواب نداد اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم.

  9. #9

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    اتفاقا بنده الان تست کردم و بدون هیچ مشکلی کار کرد
    توی قسمت insert نام فیلد های جدول مقصد رو بنویس و توی قسمت select هم اسم فیلد های جدول مبدا رو بنویس که قرار هست مقدارشون خوانده بشه و توی جدول مقصد insert بشوند
    البته چون برای select
    where و یا limit تعیین نکردیم تمام رکورد های جدول مبدا کپی خواند شد

  10. #10

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    سلام
    توی این آدرس در مورد جدول موقت توضیح داده
    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/...ate-table.html
    http://blog.brianhartsock.com/2009/0...ve-your-brain/
    آخرین ویرایش به وسیله Shafaei : یک شنبه 17 بهمن 1389 در 17:23 عصر

  11. #11

    نقل قول: ساختن جدول موقت

    create view

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •