نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد radio button گروهی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    30

    Question ایجاد radio button گروهی

    سلام
    یه سوال
    یه برنامه ای دارم می نویسم که در واقع پیاده سازی یک ساختار است.درواقع یک ساختار درختی است که مشتری خواسته اینگونه پیاده شود. در هر بار لود شدن صفحه بسته به انتخاب کاربر سوال جدید و گزینه های مربوط به آن نمایش داده می شود.



    در قسمت مراحل یک گزینه انتخاب می شود و بسته به این انتخاب سوال و گزینه های بعدی نمایش داده می شود...

    مشکلی که دارم اینجاست:
    سوال و گزینه ها از بانک خوانده شده و نمایش داده می شود. و در هر بار انتخاب کاربر تعداد این گزینه ها تغییر می کند. اگر اضافه نمودن radio button رو تو یک LOOP بزارم(با دستور زیر) ،
    radiobutton b = new radiobutton();i
    .
    .
    groupBox1.controls.add(b);i
    کار می کند اما مشکل اینجاست که متن های فارسی را کامل نشان نمی دهد . مثلا در گزینه ای که باید عبارت "فاقد قدرت رنگ پذیری است" را نشان دهد تنها عبارت "فاقد قدرت رنگ" را نشان می دهد.
    در حال حاضر برای رفع این مشکل به تعداد گزینه های ممکن radio button قرار دادم یعنی هشت تا.. که visible شان false است و بسته به تعداد گزینه ها که با یک استور پروسیجر از بانک واکشی می شود، visible شان true و مقدار می گیرد

    راه و الگوریتم بهتر یا نظر بهتر برای پیاده سازی به نظرتان چیست؟
    هر چند مشتری با این مساله کاری ندارد ولی الگوریتم اش اصلا قاعده درستی ندارد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: ایجاد radio button گروهی

    مثلا در گزینه ای که باید عبارت "فاقد قدرت رنگ پذیری است" را نشان دهد تنها عبارت "فاقد قدرت رنگ" را نشان می دهد.
    فکر نمیکنم رادیو باتن محدودیت تعداد کاراکتر برای نمایش داشته باشه. این مشکل باید از نحوه بازیابی اطلاعات شما از دیتابیس باشه

  3. #3

    نقل قول: ایجاد radio button گروهی

    دوست عزیز کد زیر احتمالا مشکل شما را حل می کند :


    radiobutton b = new radiobutton();i
    b.AutoSize = true;

    .
    .
    groupBox1.controls.add(b);i

  4. #4

    نقل قول: ایجاد radio button گروهی

    اتفاقا راه حلي كه الان استفاده ميكنيد بهتر از استفاده پويا از ابزار است(البته از نظر خودم!!) چون شما ابزارها رو تنها يكبار توليد ميكنيد و فقط اونها رو مخفي و دوباره نمايش ميديد در حالي كه در روش پويا هر بار بايد گروپ باكس رو خالي و به تعداد مورد نياز بايد ابزار درست كنيد. استفاده از روش توليد ابزار در زمان اجرا براي حالتي مناسب است كه هيچ گونه پيش بيني براي تعدا ابزار وجود ندارد و يا اينكه حداكثر تعداد ابزار بسيار زياد است.
    ولي براي حل مشكلي كه گفتيد كافيه بعد از ساخت رايو باتن سايز اون رو بزرگتر كنيد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •