نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: JSON چیست؟

  1. #1

    JSON چیست؟

    سلام. هرکی درباره Json اطلاعاتی داره بگه که بدجوری گیر کردم! اگه منابع فارسی باشه ممنونتر می شم- بخاطر سرعت فهم مطالب-
    حداقل بگین تابع getJSON.$ چیه؟چه کار میکنه و پارامترهاش چیه؟
    ممنون میشم این یکی رو جواب بدین

  2. #2

    نقل قول: JSON چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط zmn272 مشاهده تاپیک
    سلام. هرکی درباره Json اطلاعاتی داره بگه که بدجوری گیر کردم! اگه منابع فارسی باشه ممنونتر می شم- بخاطر سرعت فهم مطالب-
    حداقل بگین تابع getJSON.$ چیه؟چه کار میکنه و پارامترهاش چیه؟
    ممنون میشم این یکی رو جواب بدین
    سلام.
    در JavaScript، ما به چند طریق می تونیم Object ایجاد کنیم. یکی از اون روشها، اینه:

    var obj = new Object();
    obj.myProp = "propVal";


    اینجا یه Object ایجاد کردم و Property ی myProp اش رو مساوی "propVal" گذاشتم. حالا همین کارو می تونم بدین شکل انجام بدم:

    var obj = {
    myProp: "propVal"
    };


    به این حالت دوم میگن JavaScript Object Notation یا JSON...

    اما این کجا به درد میخوره؟ فرض کنید می خواهید اطلاعاتی رو از سرور دریافت کرده یا به سمت سرور ارسال کنید. از اونجاییکه قالب XML حاوی اطلاعات Boilerplate بوده و پردازش JSON در Browser ها بسیار ساده هستش، یکی از روشهای نوین انتقال اطلاعات استفاده از قالب JSON هستش. تابع getJSON درخواستی رو به سمت سرور ارسال میکنه و پاسخ دریافتی رو که بصورت JSON از سرور برمیگرده، دریافت کرده و برای استفاده شما مهیا میکنه:

    $.getJSON('sitepath/test.php', function(data) {
    //Do whatever that suits your needs using data...
    });


    اینجا، درخواستی به test.php ارسال میشه و پاسخ که یک JSON Data هستش تحت عنوان پارامتر data بدست شما میرسه و شما قادر خواهید بود تا براحتی از data ی مورد نظر استفاده کنید... اطلاعات بیشتر در خصوص این تابع رو میتونید اینجا بدست بیارید.

    موفق باشید.

    پاورقی: لطفا از آوردن کلمات فوری، فوتی و ... در عنوان تاپیکها پرهیز کنید.

  3. #3

    نقل قول: JSON چیست؟

    سلام جناب موسوی
    فرض کنید می خوام یک DataSet یا DataReader رو با JSON پردازش کنم.
    مثلا میخوام همون لحظه UserName رو چک بکنم و اگر تکراری نبود سبز بشه اگر بود قرمز بشه. یه همچین چیزی (صرف مثال عرض کردم).
    چگونه این کار انجام بدم؟ یعنی از DataSet رو با JSON ترکیب کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: JSON چیست؟

    فرض کنید می خوام یک DataSet یا DataReader رو با JSON پردازش کنم.
    این عبارت صحیح نیست.
    -----------
    برای تولید JSON از داده های سمت سرور از کلاس Javascript Serializer استفاده کنید.
    برای روشی که فرمودید ایمیل تکراری هست یا خیر از JQuery Ajax استقاده کنید به همراه یک وب سرویس.
    وبلاگ استاد نصیری دقیقا مطلبی که می خواهید را آموزش داده
    http://vahidnasiri.blogspot.com/
    آخرین ویرایش به وسیله ricky22 : دوشنبه 08 آذر 1389 در 14:16 عصر

  5. #5

    نقل قول: JSON چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    این عبارت صحیح نیست.
    -----------
    برای تولید JSON از داده های سمت سرور از کلاس Javascript Serializer استفاده کنید.
    برای روشی که فرمودید ایمیل تکراری هست یا خیر از JQuery Ajax استقاده کنید به همراه یک وب سرویس.
    وبلاگ استاد نصیری دقیقا مطلبی که می خواهید را آموزش داده
    http://vahidnasiri.blogspot.com/
    وبلاگ استادو فيلتر كردن!!!!!!!

  6. #6

    نقل قول: JSON چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    وبلاگ استادو فيلتر كردن!!!!!!!
    http://www.dotnettips.info/

  7. #7

    نقل قول: JSON چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط Sirwan Afifi مشاهده تاپیک
    اگه میشه نحوه ی پردازش شی برگشتی از وبسرویس که از نوع dataset است رو با json بگید که چه جوری میشه این کارو کرد ممنون اگه لینک صفحه های دیگرو ندید و در همین جا توضیح بدین
    برای اینکه سوالم واضح تر بشه اصن ما باید از وب سرویس خوده dataset رو return کنیم یا چیز دیگه اگر جواب تغیر dataset است چه تغیری باید انجام بدیم و در صفحه ی استفاده کننده از وبسرویس در کد ajax چه جوری این داده برگشتی رو پردازش کنیم
    خواهش میکنم همین جا جوا بدین و تا جایی که میشه واضح چون چند روزی هست که دارم دنبال جواب میگردم دیگه دارم ناامید میشم

  8. #8

    نقل قول: JSON چیست؟

    اگه میشه نحوه ی پردازش شی برگشتی از وبسرویس که از نوع dataset است رو با json بگید که چه جوری میشه این کارو کرد ممنون اگه لینک صفحه های دیگرو ندید و در همین جا توضیح بدین
    برای اینکه سوالم واضح تر بشه اصن ما باید از وب سرویس خوده dataset رو return کنیم یا چیز دیگه اگر جواب تغیر dataset است چه تغیری باید انجام بدیم و در صفحه ی استفاده کننده از وبسرویس در کد ajax چه جوری این داده برگشتی رو پردازش کنیم
    خواهش میکنم همین جا جوا بدین و تا جایی که میشه واضح چون چند روزی هست که دارم دنبال جواب میگردم دیگه دارم ناامید میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •