نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

  1. #1

    فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    سلام

    من جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم.

    من از کد زیر برای نمایش یک فرم استفاده میکنم ولی فرم جدید پشت فرم اصلی باز میشه و قابل دسترسی نیست لطفا" کمک کنید

     
    Form f2 = newForm2();
    f2.Show();
    f2.Select();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    از اين استفاده كن

    Form f2 = newForm2();
    f2.ShowِDialog();



  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    .Net Framework
    پست
    84

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.h.movahedi مشاهده تاپیک
    سلام

    من جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم.

    من از کد زیر برای نمایش یک فرم استفاده میکنم ولی فرم جدید پشت فرم اصلی باز میشه و قابل دسترسی نیست لطفا" کمک کنید

    Form f2 = newForm2();
    f2.Show();
    f2.Select();
    اگه کدهارو تو تگ کد بنویسی خیلی خوب میشه! اگه میخوای کلا این قابلیت وجود نداشته باشه که فرم جدید بره پشت فرم قبلی که همون طور که دوست عزیزمون iman_lovely666 گفتن بنویس و اگه فقط میخوای مطمئن باشی تو یه لحظه خاص جلوی فرم جدید هست روی instance ای که از فرم جدید داری متد BringToFront رو فراخوانی کن.

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.h.movahedi مشاهده تاپیک
    سلام

    من جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم.

    من از کد زیر برای نمایش یک فرم استفاده میکنم ولی فرم جدید پشت فرم اصلی باز میشه و قابل دسترسی نیست لطفا" کمک کنید

    Form f2 = newForm2();
    f2.Show();
    f2.Select();
    از پروپرتی
    TopMost
    استفاده کن

  5. #5

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    باید ویژگی top must فرم جدید رو تغییر بدی top must = true

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار amir65gh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    احتمالا خاصیت top most فرم قبلی را true کردی
    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    سلام دوستان وقت بخیر

    من چطور می توانم وقتی یک فرم را نمایش میدهم فرم قبلی را ببندم ؟

  8. #8

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_fbi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقت بخیر

    من چطور می توانم وقتی یک فرم را نمایش میدهم فرم قبلی را ببندم ؟
    برای اینکار معمول این هست که فرم قبلی رو visible-اش رو false کنی

    Form2 frm=new Form2();
    this.visible=false;
    frm.show(); // or frm.showdialog();
    this.visible=true;

  9. #9

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    ممنون تست کردم ولی فرم قبلی می مونه پشته فرم جدید

    راه حل چی هست ؟

  10. #10

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    سلام ،

    جای دو خط از کد رو باید با هم عوض کنین به صورت زیر :

    Form2 frm2 = new Form2();
    this.Hide();

    frm2.Show();


    توجه داشته باشین در این حالت فرم قبلی از حافظه پاک نمیشه بلکه فقط Hide میشه .

  11. #11

    نقل قول: فرم جدید پشت فرم قبلی نمایش داده میشود؟

    ممنون عالی بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •