نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بدست آوردن سریال بایوس

  1. #1

    Unhappy بدست آوردن سریال بایوس

    سلام
    چند روزی هست که دنبال یک کد می گردم که بتونه سریال بایوس را بدست بیاره کد زیر رو پیدا کردم ولی جواب نمی ده
    function GetBiosInfoAsText: string;
    var
    p, q: pchar;
    begin
    q := nil;
    p := PChar(Ptr($FE000));
    repeat
    if q <> nil then begin
    if not (p^ in [#10, #13, #32..#126, #169, #184]) then begin
    if (p^ = #0) and (p - q >= 8) then begin
    Result := Result + TrimRight(String(q)) + #13#10;
    end;
    q := nil;
    end;
    end else
    if p^ in [#33..#126, #169, #184] then
    q := p;
    inc(p);
    until p > PChar(Ptr($FFFFF));
    Result := TrimRight(Result);
    end;


    کسی از دوستان می تونه کمک کنه خیلی نیازش دارم ؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    برای گرفتن این قبیل اطلاعات در ویندوز باید از WMI استفاده کنید ، باید درخواست SerialNumber رو به صورت یه WQL Query به کلاس Win32_Bios در WMI بفرستی و سریال بایوس رو ازش درخواست کنی ، برات یه نمونه نوشتم که میتونی از ضمیمه دریافت کنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    این کدی که دادین فقط مقدار 00000000 رو بر می گردونه هم تو ویندوز 7 و هم ویندوز xp
    آخرین ویرایش به وسیله faraco : یک شنبه 07 آذر 1389 در 18:27 عصر

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    نقل قول نوشته شده توسط faraco مشاهده تاپیک
    این کدی که دادین فقط مقدار 00000000 رو بر می گردونه هم تو ویندوز 7 و هم ویندوز xp
    مشکلی نداره ، این هم نتیجه اجرای برنامه تو لپ تاپ خودم :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    در فايل WbemScripting_TLB ارور invalid compiler directive [VARPROPSETTER] را مي دهد

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    یک نمونه دیگه بدون استفاده از کتابخانه های متفرقه نوشتم که میتونید از ضمیمه دریافت کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    راستي اين برنامه را روي هر كامپيوتري كه اجرا مي كنم جوابش اينه sys-1234567890

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    منم هردوش رو که تست کردم این رو داد : To Be Filled By O.E.M.

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    نقل قول نوشته شده توسط loo30fer مشاهده تاپیک
    منم هردوش رو که تست کردم این رو داد : To Be Filled By O.E.M.
    کاربری که باهاش برنامه رو تست کردید چه دسترسی داشت ؟

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    هر دو برنامه ای که دادین یک خطا رو میده : To Be Filled By O.E.M
    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    کاربری که باهاش برنامه رو تست کردید چه دسترسی داشت ؟
    کاربرش admin و در WinXp است .
    FireWall هم خاموش است .

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن سریال بایوس

    هر دو برنامه ای که دادین یک خطا رو میده : To Be Filled By O.E.M
    اون خطا نیست، شرکت سازنده مادربرد الزامی به درج شماره سریال نداره. شماره سریال رو خالی گذاشته تا شرکت OEM مربوطه اون رو پر کنه. شرکت های OEM هم الزامی به درج این شماره ندارند، پس شما همون پیام شرکت سازنده رو دریافت می کنید. اصولا شماره سریال بایوس چیزی نیست که کسی بخواد روی وجود اون یا منحصر به فرد بودن اون به تنهایی حسابی باز کنه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •