صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 48 از 48

نام تاپیک: داونلود کد: اعمال متداول با DataGrid در ASP.NET

  1. #41
    با سلام.
    ممنون از این کد واقعاً کاملی که گذاشتید.
    در صورت امکان در مورد این قسمت از برنامتون یکم توضیح بدید.ممنون.

    protected
    void DropDown_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    DropDownList xList = (DropDownList) sender;
    string strChildPieceSQL = "SELECT * FROM tblChildPiece WHERE intID=" + Convert.ToInt32(xList.SelectedValue.ToString());
    TableCell Cell = (TableCell) xList.Parent;
    DataGridItem Item = (DataGridItem) Cell.Parent;
    DropDownList ModelList = (DropDownList) Item.Cells[2].Controls[1];
    OleDbConnection Cnn =
    new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + Server.MapPath(".\\Data\\myDB.mdb"));
    OleDbDataAdapter Da;
    DataSet Ds;
    Da =
    new OleDbDataAdapter(strChildPieceSQL, Cnn);
    Ds =
    new DataSet();
    Da.Fill(Ds, "tblChildPiece");
    ModelList.DataSource = Ds.Tables[0].DefaultView;
    ModelList.DataTextField = "strSubPieceName";
    ModelList.DataValueField = "strSubPieceName";
    ModelList.DataBind();
    ListItem xChildItem = ModelList.Items.FindByText(strChildPiece.Trim());
    if (xChildItem != null) xChildItem.Selected = true;
    }

  2. #42
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    54

    ورود اطلاعات در قالب جدول

    سلام
    چطور می توان اطلاعات مربوط به چندین کالا را در یک فرم وارد کنم به گونه ای که پس از وارد کردن اطلاعات در سطر اول با فشردن دکمه enter سطر جدیدی ایجاد شود تا اطلاعات مربوط به کالای بعدی را وارد کنیم. (فرم به صورت جدول باشد)
    با تشکر.

  3. #43
    لطفا در مورد شمارنده حلقه در این تابع توضیح دهید .
    ()function select_deselectAll

  4. #44
    آقای راد دستتون درد نکنه . همه چی داره به جز یه Search که اگر بزارید تکمیل میشه

  5. #45
    دیتا گرید این فایل دارای Paging نیست اگر DataGrid دارای Paging باشد دکمه انتخاب همه خطای جاوا میدهد . چطور میتوان مشکل را حل کرد؟

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    سلام به تمامی کاربران محترم سایت
    یه مشکل کوچولو دارم ببینم کسی میتونه کمک کنه

    من یه دونه گرید ویو دارم که یکی از سطونهاش چک باکس هست
    میخواهم کاربر هر سطی رو که تیک زد حذف کنه


    این کد من هست


    CheckBox chkRemove=newCheckBox();
    DataBoundLiteralControl DBLC;
    string strIDs= "";
    bool boolCheck= false;
    foreach (GridViewRow gvRow in GridView_NewsList.Rows)
    {
    chkRemove = (CheckBox)GridView_NewsList.FindControl("ChkRemove");
    if (chkRemove.Checked == true)
    {
    boolCheck = true;

    DBLC = (DataBoundLiteralControl)GridView_NewsList.FindControl("ItemNumRemove").Controls[0];
    strIDs += DBLC.Text + ",";

    }
    }
    if (boolCheck == true)
    {

    string strSQL = "Delete * From news Where Id IN ('" + strIDs.Substring(0, strIDs.LastIndexOf(",")) + "')";
    SqlConnection con = newSqlConnection(st);
    SqlCommand cmd = newSqlCommand(strSQL,con);

    try
    {
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    Response.Write(ex.Message.ToString());
    }
    finally
    {

    }
    }


    اینم کد گرید ویو


    <asp:GridViewID="GridView_NewsList"runat="server"AutoGenerateColumns="False"DataKeyNames="Id"
    DataSourceID="SqlDataSource1"Font-Names="Tahoma"Font-Size="9pt"Font-Strikeout="False"
    Width="732px"OnSelectedIndexChanged="GridView_NewsList_SelectedIndexChanged"OnRowDataBound="GridView_NewsList_RowDataBound"EmptyDataText="چیزی برای نمایش وجود ندارد"AllowPaging="True"OnRowDeleting="GridView_NewsList_RowDeleting"ShowFooter="True">
    <FooterStyleBackColor="Wheat"/>
    <EmptyDataRowStyleBackColor="SteelBlue"Wrap="True"/>
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <FooterTemplate>
    <asp:ButtonID="btnRemove"runat="server"BackColor="#FFC080"BorderStyle="Solid"
    BorderWidth="1px"CommandName="delete"Font-Names="Tahoma"Font-Size="11px"Height="22px"
    Text="حذف"Width="64px"/>
    </FooterTemplate>
    <ItemTemplate>
    <asp:CheckBoxID="ChkRemove"runat="server"/>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:CommandFieldButtonType="Button"DeleteText="حذف خبر"SelectText="ویرایش"ShowSelectButton="True"UpdateText="save">
    <ItemStyleBorderWidth="1px"/>
    <ControlStyleBackColor="Gainsboro"BorderColor="#404040"BorderWidth="1px"/>
    </asp:CommandField>
    <asp:BoundFieldDataField="Username"HeaderText="نویسنده"SortExpression="Username"/>
    <asp:BoundFieldDataField="Time"HeaderText="ساعت درج"SortExpression="Time">
    <ItemStyleWidth="100px"/>
    </asp:BoundField>
    <asp:BoundFieldDataField="Date"HeaderText="تاریخ"SortExpression="Date"/>
    <asp:TemplateFieldFooterText="خلاصه خبر"HeaderText="خلاصه خبر"SortExpression="Body">
    <ItemStyleWidth="150px"/>
    <ItemTemplate>
    &nbsp;<asp:PanelID="Panel2"runat="server"Height="50px"ScrollBars="Vertical"Width="221px">
    <asp:LabelID="Label1"runat="server"Text='<%# Eval("Body") %>'></asp:Label></asp:Panel>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateFieldFooterText="عنوان"HeaderText="عنوان">
    <ItemStyleWidth="130px"/>
    <ItemTemplate>
    &nbsp;&nbsp;
    <asp:LabelID="Label5"runat="server"Text='<%# Eval("Title") %>'></asp:Label>&nbsp;
    </ItemTemplate>
    <AlternatingItemTemplate>
    &nbsp;
    </AlternatingItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:BoundFieldDataField="Id"HeaderText="کد خبر"InsertVisible="False"ReadOnly="True"
    SortExpression="Id">
    <ItemStyleWidth="35px"/>
    </asp:BoundField>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:LabelID="ItemNumRemove"runat="server"Visible="False"Text='<%# Eval("Id") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    <RowStyleBackColor="InactiveCaptionText"/>
    <EditRowStyleBackColor="CornflowerBlue"/>
    <SelectedRowStyleBackColor="PeachPuff"/>
    <HeaderStyleBackColor="Wheat"Font-Names="Arial"Font-Size="Medium"ForeColor="#400000"/>
    </asp:GridView>


    وقتی اجرا میکنم این ارور رو میده


    Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    Parameter name: index

  7. #47

    Post

    نقل قول نوشته شده توسط pegasos مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    خیلی لطف کردید.

    فقط یک خواهش بزرگ.

    <b>

    توجه: جهت سهولت کار دوستان، تغییرات اندکی در پروژه داده شده. (تبدیل از C#‎.NET به VB.NET، تغییر دیتابیس از SQL Server به Access، حذف مدیریت تعیین هویت کاربر، تبدیل مدیریت پیچیده خطاها به مدیریت آسان و ...)

    </b>
    آب دهانم جاری شد.


    اگر لطف کنید و همان نمونه اصلی را هم که خودتان کار کرده اید (‍C#‎ + SQL ) ارائه دهید واقعا ممنون می شویم.

    پر رو ئی مرا ببخشید.

    باز هم از شما متشکریم .

    به امید موفقیت.
    سلام
    من منبع خوبی راجب sql sever 2000 البته حرفه ای می خوام

  8. #48

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با DataGrid در ASP.NET

    سلام
    ممنون بابت لینک
    خیلی عالی بود
    ولی میشه یک مثال هم از Radio Button ها بذارید
    واقعا ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •