نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی بستن فرم فعلی پس از باز کردن فرم قبلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza_majid68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    قائمیه
    سن
    34
    پست
    166

    Arrow چگونگی بستن فرم فعلی پس از باز کردن فرم قبلی

    سلام بچه ها خوبین ؟
    من یه برنامه دارم که توی فرم 1 این برنامه از کاربر نام کاربری و رمز عبور میگیرم ، وقتی که درست باشه فرم 2 رو نشون میدم به کاربر ولی نمیخوام فرم 1 باز باشه ، باید از چه کدی استفاده کنم ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: کار با فرم ها

    یک مثال نوشتم ببین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار armiin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Windows
    پست
    103

    نقل قول: کار با فرم ها

    باید اول فرم 2 باز بشه ولی تو load فرم2 ، فرم 1 باز بشه و یوزر و پسورد چک کنه

    تو load فرم 2 :
    if(new form1().showdialog()!=dialogresult.ok )
    {
    this.close()
    }

    اگه درست وارد کرده تو فرم1 dialogresult باید ok کنی که فرم2 بسته نشه !

  4. #4

    نقل قول: کار با فرم ها

    شما می توانید بعد از اینکه نام کاربری و رمز عبور درست بود کد زیر را اضافه کنید
    Form1.ActiveForm.Hide();
    Form myform = new Form2( );
    myform .Show( );

    با اینکارفرم اول بسته نمی شود ولی از دید کاربران مخفی خواهد بود و غیر قابل دسترس

  5. #5
    کاربر جدید آواتار bia2varavi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    8

    نقل قول: چگونگی بستن فرم فعلی پس از باز کردن فرم قبلی

    از همگی تشکر میکنم. واقعا خیلی به این آموزش نیاز داشتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •