نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطور میشه فهمید مقادیر مورد نظر در بانک اطلاعات هستند و اونو در شرط استفاده کرد؟

  1. #1

    چطور میشه فهمید مقادیر مورد نظر در بانک اطلاعات هستند و اونو در شرط استفاده کرد؟

    سلام

    برای پیدا کردن سطر خاص از select استفاده میشه حالا اگه مقداری پیدا نشد این دستور چه چیزی رو بر میگردونه و چطور میشه از اون توی یک شرط استفاده کرد مثل if که اگه مقداری پیدا نشد متوجه شیم ؟لطفا" با مثال توضیح بدید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چطور میشه فهمید مقادیر مورد نظر در بانک اطلاعات هستند و اونو در شرط استفاده کرد؟


    DataSet ds = newDataSet();
    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter();
    SqlConnection con = newSqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\File.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30");
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    ds.Clear();
    da.SelectCommand = newSqlCommand();
    da.SelectCommand.CommandText = "select * from table1 where id=1";
    da.SelectCommand.Connection = con;
    con.Open();
    da.Fill(ds, "table1");
    con.Close();
    if (ds.Tables["table1"].Rows.Count > 0)
    {
    رکورد پیدا شد //
    }
    else
    {
    رکوردی پیدا نشد //
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •