نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در مورد اجرا و گرفتن اطلاعات از 1 صفحه Php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251

    کمک در مورد اجرا و گرفتن اطلاعات از 1 صفحه Php

    با سلام به همه ىوستان
    من میخوام که در سایتم کاربر بتونه اطلاعاتش رو به من ارسال کنه.
    من فرم اونو آماده کردم اما هنگام پر کردن اون نتیجه اطلاعات رو نمیتونم ببینم و این صفحه رو میبینم که در اینجا میزارم.من متن کامل فرم و نتیجه اونو میزارم.دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم.من از EasyPhp استفاده میکنم و ویندوز Xp.
    راستی 1 سوال دیگه داشتم و اون اینه که آیا باید پی-اچ-پی رو حتما روی لینوکس نصب کرد یا روی ویندوز هم میشه و آیا مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنونم.موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله babak869 : سه شنبه 18 مرداد 1384 در 23:58 عصر

  2. #2
    سلام
    متغیر register_globals که در فایل پیکربندی تعریف شده است Off است آنرا On کنید تا مشکل حل شود .
    register_globals = on
    البته این متغیر در نسخه های اخیر PHP بطور پیش فرض Off است چون On کردن آن مشکلات امنیتی برای برنامه بوجود می آورد و برنامه را آسیب پذیر میکند .
    راه بهتر این است که این متغیر را Off بگذارید و در عوض از $_POST یا $_GET یا $_REQUEST استفاده کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Farshad Paydar : چهارشنبه 19 مرداد 1384 در 19:32 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    با سلام
    از جوابتون متشکرم
    من هر دو کار رو جداگانه انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم ومتاسفانه بازم همون پیغام خطا رو دارم.اگه ممکنه بازم کمک کنید تا مشکل من رفع بشه
    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله babak869 : یک شنبه 23 مرداد 1384 در 00:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •