نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارور برنامه خرید اینترنتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    ارور برنامه خرید اینترنتی

    سلام من خرید اینترنتی می خواستم یاد بگیرم که توسط کتاب جعفر نژاد قومی اموزش داده می شد اما هنگام اضافه کردن به کارت خرید دچار مشکل شدم و برنامه ارور داد به همین خاطر قسمتی که نوشته بودم رو براتون گذاشتم که برام اگه زحمت نمی شه دلیل این ارور رو بگین تا ادامه برنامه رو هم بنویسم و یاد بگیرم
    منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    میتونی اسم کتابت رو معرفی کنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Y2K
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Location
    پست
    56

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    چه اروری داد؟
    من برنامه رو اجرا کردم، مشکی نداشت
    اینم تصویر



    البته چند تا نکته رو باید دقت کنی
    در هنگام ثبت اطلاعات حتما باید صحیح بودن ورودی اطلاعات رو چک کنی
    که در برنامه شما بررسی نمیشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    زمانی که بر روی دکمه add to cart کلیک می کنم ارور زیر رو می ده

    Object reference not set to an instance of an object.


    کد استفاده شده


    protected void CartGrid_RowUpdated(object sender, GridViewUpdatedEventArgs e)
    {
    TextBox quantityTextbox = (TextBox)CartGrid.Rows[e.RowIndex].Cells[2].Controls[0];
    int quantity = System.Convert.ToInt32(quantityTextbox.Text);
    if (quantity == 0)
    Profile.Cart.items.RemoveAt(e.RowIndex);
    else

    Profile.Cart.items[e.RowIndex].quantity = quantity;
    CartGrid.EditIndex = -1;
    BindGrid();
    }



    e.RowIndex اینو نمیشناسه
    اینم متذکر بشم که تو برنامه ای که برای شما گذاشتم به جای e.RowIndex عدد 5 نوشته شده که اشتباه هستش لطفا به جای 5 ،e.RowIndex رو تایپ کنید .
    اما مشکل حل نمی شه ایا nameSpace خاصی باید اضافه کرد تا e.RowIndex بشناسه؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen.nsb44 : دوشنبه 15 آذر 1389 در 18:38 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط blackcats مشاهده تاپیک
    میتونی اسم کتابت رو معرفی کنی
    اموزش گام به گام asp.net مهندس عین الله جعفر نژاد قمی ویراست دوم
    کتاب خوبی نیست پیشنهاد می کنم دنبال منبع بهتری باشین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    دوستان لطفا راهنمایی کنید ؟
    اگه مشکلمو حل کنید می تونم قسمت های بعدی رو هم شروع به نوشتن بکنم و به کمک شما خرید اینترنتی رو یاد بگیرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    لطفا یکی از دوستان کمک کنه اگه مشکلم حل نشه نمی تونم به نوشتن این برنامه ادامه بدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار taghi.km
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    سن
    41
    پست
    108

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    فکر کنم مشکل این خط باشه
    TextBox quantityTextbox = (TextBox)CartGrid.Rows[e.RowIndex].Cells[2].Controls[0];
    شما واسه اینکه بفهمی کدوم خط ارور میده با f9 این خط رو ببند با f11 برو جلو ببین کجا ارور میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط taghi.km مشاهده تاپیک
    فکر کنم مشکل این خط باشه
    TextBox quantityTextbox = (TextBox)CartGrid.Rows[e.RowIndex].Cells[2].Controls[0];
    شما واسه اینکه بفهمی کدوم خط ارور میده با f9 این خط رو ببند با f11 برو جلو ببین کجا ارور میده
    دوست عزیز همانطور که خودتون می دونید وقتی می خواید textbox1.text رو داشته باشید زمانی که بعد از نوشتن textbox نقطه رو می زنید اگه کلمه تی رو بزنید خاصیت text اونو مشاهده می کنید اما زمانی که من نقطه رو بعد از e میزنم خاصیت RowIndex وجود ندارد من خودم دستی بر اساس چسزی که در کتاب نوشته بود تایپش کردم حالا چرا چنین اتفاقی افتاده در کتاب وجود دارد اما عملا در برنامه خیر ؟
    چطور باید این ارور را بر طرف کرد ایا namespace مخصوصی دارد که باید اضافه شود یا خیر؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار taghi.km
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    سن
    41
    پست
    108

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    تو صفحه default3 این خط رو
    string picUrl = ((Label)DataList1.Controls[0].FindControl("picUrlLabel")).Text;
    با این خط جابجا کن
    string picUrl = ((Image)DataList1.Controls[0].FindControl("Image1")).ImageUrl;

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    دوست عزیز ممنون از راه نمایی شما کد رو اصلاح کردم و مشکل حل شد.
    اما زمانی که بر روی view shoping cart کلیک می کنم ارور زیر رو میده
    Server Error in '/shop' Application.

    Compilation Error

    و خط زیر رو مشکل می گیره


    TextBox quantityTextbox = (TextBox)CartGrid.Rows[e.RowIndex].Cells[2].Controls[0];






  12. #12
    کاربر دائمی آواتار taghi.km
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    سن
    41
    پست
    108

    نقل قول: ارور برنامه خرید اینترنتی

    دوست عزیز مشکل اصلی اینجاست که جای کنترل ها درست نیست مثلا تو همین ارور کنترل صفر گرید ویو یه image هستو اون کنترلی که تو کد میخواد استفاده کنه شماره دو هست
    هر جا ارور داد چک کن ببین تو cell گرید ویو ایا همون کنترل هست یا نه موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •