نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن فایل اجرایی با یک آرگومان ورودی

  1. #1

    باز کردن فایل اجرایی با یک آرگومان ورودی

    با سلام
    چجوری میتونم یک فایل اجرایی را با یک آرگومان ورودی اجرا کنم؟
    مثل NotePade.exe newdocument.txt که یک فایل جدید را در نوت پد باز میکند.
    یه نمونه کد پیدا کرده ام اما نمیدونم اونو کجا باید بنویسم!
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    نمونه کد:
    ÇÑ ÝÇíá ÈÇ ÓæííÌ ãæÑÏ äÙÑ ÇÌÑÇ ÔÏ ÝÑã äãÇíÔ ÏÇÏå ÔæÏ æÑ äå åí Úãáí ÇäÌÇã äÔæÏ.
    ÈÑÇí ãËÇá : project1.exe /about
    if ParamCount=2 then
    ShowMessage('Invalid param count!!')
    else
    begin
    if lowercase(ParamStr[2])='/about' then
    begin
    Application.CreateForm(TAboutForm,AboutForm);
    AboutForm.ShowModal;
    AboutForm.Free;
    end;
    end;
    (ParamStr[1]) ÇÓã ÝÇíá .exe ÔãÇ ÇÓÊ [2] Çæä Çæáíä ÇÑÇãÊ&Ntild e; [3] Çæä Ïæãíä ÇÑÇãÊ&Ntild e; æ

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167
    سلام
    اگه می خواهی به برنامه خارجی پارامتر بدی باید از
    shellexecute
    استفاده کنی. اگر می خواهی خودت توی برنامه ات پارامتر ورودی رو پیدا کنی این مثال به دردت می خوره
    for a:= 1 to paramcount-1 do
    showmessage (paramstr(a));

  3. #3
    با سلام
    من میخوام یه فایل اجرایی درست کنم که مثلا یک پارامتر ورودی بصورت String دریافت کند و بر اساس این پارامتر یک سری پیغامها بدهد.
    اما نمیدونم این کدهای بالا یا هر کد دیگری که نیاز است را در کجای برنامه وارد کنم
    لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167
    سلام
    توی قسمت آن شو یا آن کریت باید بنویسی
    قسمت دوم موردنیاز شماست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    دوست عزیز می تونید از تابع دریافت پارامترهای فایل اجرایی استفاده کنید :
    (ParamStr(x بجای x عدد بگذارید اگر صفر باشه آدرس خوده فایل اجرایی هست و در ادامه پارامتر های وارد شده در انتهای EXE ...

    if ParamCount > 0 then
    ShowMessage(ParamStr(1));
    آخرین ویرایش به وسیله Hamid_PaK : چهارشنبه 09 شهریور 1384 در 07:59 صبح

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •