نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام

    به طور معمول از سطر Criteria و سطر or براي شرط گذاري استفاده مي كنيم و از مواردي كه در فرم وارد مي شه مي تونيم استفاده كنيم مانند:
    Between [Forms]![frmsrch].[Text53] And [Forms]![frmsrch].[Text54

    حالا اگه بخوايم همين شرط "and" و "or" رو هم از طريق يه فرم (مثلا فرم جستجو) به كوئري اعلام كنيم چي؟
    مثلا توي فرم جستجو بعد از وارد كردن مقداري براي تكست باكس، آيتمي باشه با عنوان "گذاشتن شرط" كه شامل دو گزينه راديويي "و" و "يا" باشه كه با انتخاب يكي از اونها، شرط "and" و "or" به كوئري اعمال بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    برای اینکار باید زحمت بکسید کمی کد بنویسید ، که قسمت Where بصورت پیش فرض انتخاب نشود بلکه توسط کاربر و یک فرم ایجاد شود

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    اگر بخوایم توی فرم جستجو، با انتخاب یا عدم انتخاب یک گزینه رادیویی، دستوری به کوئری بدیم چه کدی باید نوشت
    چیزی شبیه به کد زیر که با تکستباکس برای شرط، در یه فیلد به کوئری داده شده
    Between [Forms]![frmsrch].[Text29] And [Forms]![frmsrch].[Text30
    در مورد دستور Where هم ممنون می شم راهنمایی بیشتری کنید
    قسمت Where بصورت پیش فرض انتخاب نشود بلکه توسط کاربر و یک فرم ایجاد شود

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    ممنوم مي شم راهنمايي بفرمائيد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    ممنون می شم اگه نمونه ای بذارید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    منتظر راهنمايي شما هستم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    اگر منظور جنابعالی را درست متوجه شده باشم فرض کنید یک رادیو ، دو تکست باکس و یک کلید روی فرم دارید باید به شکل زیر عمل کنید
    Dim a As String
    Private Sub Command6_Click()
    If Me.Option0 = False Then
    a = "where((id > Text2 ) Or (id < Text4))"
    Else
    a = "where((id > Text2) And (id < Text4))"
    End If
    MsgBox "select * from table1 " & a & ""
    End Sub

    حال می توانید مقدار را اجرا کنید و یا هر عملی که نیاز دارید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    يعني در كوئري نياز نيست شرطي بنويسم؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: شرط غير مستقيم "and" و "or" در كوئري

    سلام
    دوست عزیز مقدار a همان شرط شماست که توسط جنابعالی درست می شود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •