نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    سلام
    من مي خوام براي منو shortcutkey بزارم.ولي توي منو خودش اول حرف عنوان منو رو قرار ميده.منم منو هام فارسي و اگر كيبوردم فارسي نباشه نمي فهمه.
    چطوري ميشه براي يك منوshortcutkey گذاشت؟؟!!خودشshortcutkey داره كه اعمال نمي شه.د
    ر ضمن سرچم كردم ولي سيستم سرچه يه جوري شده!پيدانمي كنه شايدم نيست!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    تو خاصیت تکست قبل از حرف مورد نظرت یه & بذار
    یه خط میاد زیر حرف که به عنوان shortkey محسوب میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    براي هدر هاي منو .مثلا منوي file,زير منوش باز شه.نمي شه اينطوري.اگه كيبورد فارس نباشه نمي فهمه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    خب میتونید به محض اینکه فرمتون باز شد با یک خط کد کیبرد رو فارسی کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    اگه لطف كني دستورشو بزاري ممنون ميشم.
    بعد يه سوال مساله اينجاش كه من ميخوام مثلا كاربر alt+1 بزنه منو بازشه.كه تااينجاشو بلدم ولي مي خوام همون موقع كه alt+1 رو نگه داشته مثلا يك رو بزنه يكي از گزينه ها اجرا شه.
    آخرین ویرایش به وسیله mahboube : چهارشنبه 17 آذر 1389 در 14:15 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR"));

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    ولي مي خوام همون موقع كه alt+1 رو نگه داشته مثلا يك رو بزنه يكي از گزينه ها اجرا شه.
    داخل شرط alt+1 ، شرط يك رو هم چک کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    من كدشو ميزارم.
    اول alt+1 رو ميزنم منو باز ميشه،حالا براي 1 بعدي بايد چي بنويسم.

    if (e.Alt)
    {
    switch (e.KeyCode)
    {
    case (Keys.D0):
    {
    menuitem1.ShowDropDown();
    // اينجا بايد بگم منتظر كليد بعدي باش!
    break;
    }
    }
    }

    بعد يه سوال اگه بخوام بگم منتظر دريافت يك كاراكتر شو و تا زماني كه دريافت نكردي نرو چي بايد بنويسم(يه چيزي تو مايه getch()، البتهconsol.readline نشد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    لازم نیست که منتظر باشه اگه این قطعه کد رو تو رویداد keydown مربوط به منوتون بنویسید ، هروقت 1 رو قشار بدید عمل میکنه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    دست گلتون درد نكنه!!!براي يك دومي چيكار كنم؟؟!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    خواهش میکنم

    فکر کنم برای دومی باید یه متغییر بولین تعریف کنید که اگه true بود یعنی alt+1 زده شده
    پس حالا چک کنه که یک دومی زده شده یا نه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: گذاشتن shortkutkey فارسي براي منو

    من ميخام اگه بشه بگم منتظر وارد كردن يك كاراكتر بشه.ولي نميدونم چطوري؟
    بعد چون زير منو دارم كه خودش زير منو دارهاستفاده از flag يكم سخته!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •