نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

  1. #1

    از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    سلام می خوام توی برنامم کلیدهای ترکیبی ctrl+alt+delete رو از کار بندازم یعنی وقتی

    کاربر این کلیدها رو فشار داد هیچ تغییری اعمال نشه و واردtask manager نشود.

    اگه ممکنه کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    تو رویداد KeyDown از کد زیر استفاده کن:

    مثال برای alt+F4 :

    if (e.Alt == true && e.KeyCode == Keys.F4)
    {
    e.Handled = true;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    من براي اينكار نمونه اي ساختم اينجا قرار ميدم تا همه استفاده كنند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    نقل قول نوشته شده توسط hadi-z مشاهده تاپیک
    تو رویداد KeyDown از کد زیر استفاده کن:

    مثال برای alt+F4 :

    if (e.Alt == true && e.KeyCode == Keys.F4)
    {
    e.Handled = true;
    }
    ممنون ولی این فن برای ctrl+alt+delete کار نمی کند من قبلا امتحان کرده بودم

  5. #5

    نقل قول: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    من براي اينكار نمونه اي ساختم اينجا قرار ميدم تا همه استفاده كنند
    این برنامه در windows 7 کار نمی کنه بقیه رو نمی دونم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    منم تست کردم
    تو 7 کار نکرد

    از این استفاده کردید؟


    bool flag = false;
    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Alt && e.Control)
    flag = true;
    }
    private void Form1_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Delete && flag)
    {
    e.Handled = true;
    flag = false;
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: از کار انداختن دکمه های ctrl+alt+delete

    اونو خودم است کردم
    نشد

    اینو ببین،کامل توضیح داده:

    http://tamaspiros.co.uk/2007/12/20/c-disable-ctrl-alt-del-alt-tab-alt-f4-start-menu-and-so-on/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •