نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده(فقط فارسی ها رو مشکل داره)

  1. #1

    مشکل در وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده(فقط فارسی ها رو مشکل داره)

    من این کدها رو که اجرا میکنم دیتایی تو فیلد های مورد نظر درج نمیشه البته اگه فارسی باشه انگلیسی که میفرستم راحت جواب میده اما فارسی رو نه!
    کمکم کنید

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtm...sitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    $link=mysql_connect("localhost","root","");
    $sql="CREATE DATABASE dbname DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_persian_ci";
    $result=mysql_query($sql,$link);
    mysql_select_db("dbname");
    $sql="CREATE TABLE `tablename` (
    `id` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT NULL AUTO_INCREMENT,
    `name` VARCHAR(45) NOT NULL DEFAULT '',
    `lname` VARCHAR(45) NOT NULL DEFAULT '',
    PRIMARY KEY(`id`)
    )";
    $result=mysql_query($sql,$link);

    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $link);

    $sql="insert into tablename (name,lname) values ('نام','فاميل')";
    $result=mysql_query($sql,$link);

    $sql="select * from tablename";
    $result=mysql_query($sql,$link);


    while($row=mysql_fetch_array($result))
    {
    echo $row[1]."<br>";
    echo $row[2]."<br>";
    }



    ?>
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده(فقط فارسی ها رو مشکل داره)

    پیدا کردم

    نقل قول نوشته شده توسط abdollah110110 مشاهده تاپیک
    سلام
    هر کد php رو که میخوای بنویسی در notpad بنویس و بصورت encoding : utf8 ذخیره کن.
    دوست عزیز متشکرم

  3. #3

    نقل قول: مشکل در وارد کردن اطلاعات در پایگاه داده(فقط فارسی ها رو مشکل داره)

    سلام
    بعد از دستور mysql_select_db("dbname"); در کد این دستور رو قرار بده:

    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •