نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

  1. #1

    Angry نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    سلام بچه ها!
    من یه لیست باکس دارم که متصل هست به دیتا ستم!از طریق دیتاسورسش!
    حالا می خوام وقتی یه آیتم رو انتخاب کردم این آیتم رو نشون نده!نه این که حذفش کنه!
    وقتی کد remove رو می زنم بهم خطا می ده که نمی تونی چون به دیتا سورس متصله!
    می تونین کمکم کنین؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    سلام
    منطورتون اینه که بعد از اینکه سلکت شد hide بشه؟

    راستی مشکل قبلیتون حل شد؟

  3. #3

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط hadi-z مشاهده تاپیک
    سلام
    منطورتون اینه که بعد از اینکه سلکت شد hide بشه؟

    راستی مشکل قبلیتون حل شد؟
    به لطف شما بلییییی
    اره می خوام وقتی سلکت شد هاید شه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    خواهش میکنم
    خب listBox که متد hide نداره
    ولی با کد زیر میتونید ازش پاک کنید
    البته از دیتاسورس پاک نمیشه:

    listbox1.
    Items.RemoveAt(0);


    اون 0 هم همون ایندکسی که میخواید پاک بشه.

  5. #5

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط hadi-z مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم
    خب listBox که متد hide نداره
    ولی با کد زیر میتونید ازش پاک کنید
    البته از دیتاسورس پاک نمیشه:

    listbox1.
    Items.RemoveAt(0);


    اون 0 هم همون ایندکسی که میخواید پاک بشه.
    این رو تست کردم!نمی ذاره
    ببینین کدم اینه

    da.SelectCommand = newSqlCommand();
    da.SelectCommand.Connection = sc;
    da.SelectCommand.CommandText =
    "select * from software where code_software not in(select soft_code from betweenfactsoft where invoice_code=" + textBox1.Text + ") and Code_company_FK=1 ";
    da.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    da.Fill(ds.Software);
    listBox1.DataSource = ds.Software;
    listBox1.DisplayMember =
    "name_software";


    نمیذاره به خاطر دیتاسورسش

  6. #6

    Angry نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    ms collection cannot be modified when the DataSource property is set.
    اینه خطاش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    ولی این کد با دیتاسورس کاری نداره
    فقط از لیست پاک میکنه

    چه پیغام خطایی میده؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    درست گفتید
    یه نمونه نوشتم همون خطایی که گفتید رو داد

    سعی میکنم براش یه راه حل پیدا کنم
    البته اگه بتونم

  9. #9

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    اون بالا هست

  10. #10

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط hadi-z مشاهده تاپیک
    درست گفتید
    یه نمونه نوشتم همون خطایی که گفتید رو داد

    سعی میکنم براش یه راه حل پیدا کنم
    البته اگه بتونم

    گناه داررررررررررررم!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    من اینجا یه چیزایی پیدا کردم:

    http://social.msdn.microsoft.com/For...1-7f0e15f682c3

    دارم روش کار میکنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    حتما میخواید که از دیتابیس حذف نشه؟

    آخه اینطور که من الان فهمیدم تو این شرایط حتما باید اول از دیتابیس حذف بشه(چون بایند شده)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: نشون ندادن یک آیتم لیست باکس متصل به دیتاست از طریق دیتاسورس!(فوری)

    یه کلک میتونید بزنید

    اونم اینکه این listbox رو خاصیت visible اش رو false کنید و تمام مقادیرشو با یک حلقه بریزید تو یک listbox دیگه که تو فرم دیده میشه
    و عمل حذف رو تو دومی انجام بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •